Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Recenze (1 153)

plakát

Cradle of Filth - Nymphetamine (2004) (hudební videoklip) 

Baladicky provedený gotický metal s nádechem black metalu. Úžasná hudba a hlas Daniho Filtha.

plakát

Metallica: Nothing Else Matters (1992) (hudební videoklip) 

Tohle není třeba představovat. To zná úplně každej. Jeden z největších oplodňováků všech dob.

plakát

Metallica - Hardwired (2016) (hudební videoklip) 

Pro me tenhle song jednoznačně návrat Metallici na trashmetalovou úroveň.

plakát

Slayer - Repentless (2015) (hudební videoklip) 

Slayer, jedna z mých nejoblíbenějších trash metalových kapel. Hudba super svižná, klip úplně super. Přesně takový ten typický metalový.

plakát

Mortal Kombat (2021) 

Začnu tak, jako kdysi jeden kolega z CSFD u jednoho filmu: To byl úvodní film k seriálu? Jestli ano, tak to potom dobrá práce. Jako fanoušek Mortal Kombatu už od dětství, od původního příběhu a prvního dílu jsem zpracováním tohoto filmu, velmi a velmi zklamán. Za mě jednoznačně nejhorší zpracování Mortal Kombatu, co jsem kdy viděl. Strašně jsem se těšil a možná jsem asi chtěl moc. Vůbec vlastně o žádný turnaj nešlo, jen se o něm dokola mlelo a skutek utekl. Místo toho se všichni vzájemně pozabíjeli ještě dřív, než vůbec jsme se dostali k věci. Koneckonců jsme se k té věci ani nedostali. Co nepochopím, je absence Johnnyho Cage. Podle tvůrců je film soustředěn na asijskou kulturu. Ahaaa, takže vyjmeme jednoho Američana a dáme tam druhého. To je řešení? Cole Young, absolutně zbytečná postava. Ale úplně. Jeho souboje bez nápadu a bez šťávy. A Goro? Děláte si prdel? Goro byl vždycky nejobávanější bojovník a 500 let neporažený šampión turnaje. To co předvedl, teda vlastně nepředvedl. Pche. Úplná nula. To neodpustím. Bylo to trapné a směšné. Ale ted k druhé stránce. Když hodím za hlavu, že to prostě podle originálu není a budu se chovat jako někdo, kdo to viděl poprvé, tak to je nadprůměrný akční film s nádechem fantasy. Začátek krásný. Boj Hanzo a Bi-Han. Posléze setkání Sonya, Kano, Cole a Reptile. Pak nuda, kecy, bláboly. Pak se začne něco dít až vlastně v poslední půl hodině, nebo 20 minutách. Boje byly v celku dobré. Nic úplně extra, ale jo, k tomu nemám výtku. Fatality to je hodně, ale kurva hodne vysoko palec nahoru. To mě mile překvapilo. Na tom se tvůrci vyřádili. Kostýmy. Mno. Nic moc no u některých. Kung- Lao super, Liu Kang v normě, Raiden mě nechal naprosto chladným. Sub-Zero strašný. Vubec nepůsobil jako ninja. Scorpion mohl byt lepší, tam to zachránilo že byl v podání Hirojuki Sanada. Jax vynikající, jen toho také moc nepředvedl. Kabal super, Mileena ušla. Goro pěkný až na to nic co ukázal. Shang Tsung ušel, jen nechápu, proč mladý. Zbytek normál. No a jak film začal, tak vlastně skončil. Jen už ne jako Hanzo a Bi-Han, ale jako Scorpion a Sub-Zero. Sám vlastně nevím, jestli se mi to líbilo nebo ne. Z jedné strany jsem fakt děsně nasranej a zklamanej a z druhé strany překvapenej. Film Mortal Kombat, který vlastně ani o Mortal Kombatu nebyl. Shang Tsung se snažil vyhrát podvodem. No prostě se tohle vůbec nepovedlo. A to mě mrzí. Velmi očekávaný film a nakonec sedím a čumím a ....co že to vlastně bylo? Nejsem si jistý.

plakát

Živí mrtví - Svou cestou (2021) (epizoda) 

Už od smrti Bety, kdy mimochodem tahle série měla skončit, kdy dlouho čekáme na 11 sérii, přijde místo toho pěkně prosím absolutní ždímání. Zbytečné episody, které jsem si s nadšením pouštěl z lásky k seriálu. Probudily ve mě nasranost. Po shlédnutí předešlých dílů, které do universa Walking dead přinesly úplný hovno, jsem se rozhodl, že další díly vidět nechci (možná poslední díl si ještě rozmyslím) a tahle série pro mě skoncila. Vy, co máte rádi seriál, na to raději také nekoukejte. Nebo budete nasraný stejně jako já. Hodnocení 46% kdysi tak úžasného, postapokalyptického seriálu, který trhal žebříčky sledovanosti, je vlastně úplné dno a hanba, kam to vlastně celé došlo.

plakát

Wasabi (2001) 

Takový trošku komediální francouzský drsný Harry v podání Jeana Reno, podle oblíbeného Luca Bessona, "Drsný Hubert". Takže není divu, že se mi film libil. Bavil mě Michel Muller. Je to proste správný ucho, co do komedií patří. Zápletka nebyla něco úžasného, ale to mi vlastně ani nevadilo. Já se bavil. Za mě pecka film.

plakát

Mortal Kombat: Legacy - Scorpion and Sub-Zero Battle (2013) (epizoda) 

Hodně krutý a zároveň smutný díl a část příběhu Mortal Kombat. Hanzo byl oklamán čarodějem Quan Chi. Bi-Han, Sub-Zero, neprávem zaplatil svým životem. Hanzo, Scorpion, tak stvořil pro Quan Chiho dalšího pěšáka. Noob Saibota.