Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (16)

plakát

Vánoční pohádka (2021) 

Spíš než jako vánoční pohádka mi to přišlo jako politická kampaň nějaké socialistické strany. Na sílu, nepříjemné. Bohatí zazobanci vs. nebozí chudí. Není to ani o fous lepší než jakákoli hollywoodská infantilní záležitost plná moralizování. Švédskem je ten socialismus hodně prorostlý a nebude to dobré stejně jako tato agitace. 390 přestřelek ve Švédsku za rok 2022 je výsledkem přesně tohoto uvažování.

plakát

Last Christmas (2019) 

Pokud by se z filmu vytratila veškerá socialistická propaganda, nebyl by to špatný film. Extrémní podání LGBT, rasismu, brexit. Nezdravá a nepatřičná agitace.

plakát

Je těžké ji svést (2015) (TV film) 

Postavy naivně hloupé, nudné. Vtipu ani za mák. Vyloženě zbytečný film. A to se nepovažuju za náročného diváka. Možná jako krátkometrážní film o sedmi minutách by se na to dalo dívat.

plakát

Výměna manželek (2005) (pořad) odpad!

Byl bych rád, kdyby vyšel zákon, který diváky tohoto pořadu zbavuje volebního práva.

plakát

Pohádka pohádek (2015) odpad!

Velké zklamání. Většinou mi u filmu stačí dobrý vizuál, ale tady ne. Příběhy opravdu pro pětileté, pokud by byl každý příběh v kuse, bude vidět jak nudný a slabý je. Na konci jsem čekal nějakou pointu, uzavření, ponaučení.

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Myšlenka špatná, provedení výborné. Je to slušná propaganda multikulturního soužití. Prorůstá do všech odvětví a tady je to hodně okaté. Jinak ale bohužel dobře udělaný film. V podstatě už od mala budou dětem vymývány mozky na všech frontách..

plakát

Bezcenný syn (2007) 

Komentář pravděpodobně obsahuje pár spoilerů. Většinou nebazíruju na nepřesnostech ve filmu, ale tady to bylo už za hranou. Vůbec jsem nepochopil, proč bylo nutné v obchoďáku sestavovat další Mini, když stačilo sebrat výkupné z kufru projíždějícího ovládaného auta. Navíc byla zcela zbytečná scéna se zaměstnancem, který se vracel pro peněženku. Namátkou dále: dost mi chyběla motivace pro vyděračovo jednání po nastěhování se do pronájmu k profesorovi-těžko by ho začal skutečně obdivovat, když veškeré jeho předchozí chování vycházelo z čiré nenávisti k němu. Žlutý Mini v patře domu, nastěhovaný během odpoledne do patra domu už byl jen další v řadě zbytečností, stejně jako strašení zásilkou s prsem, na to by neskočil nikdo a drsný vyděrač je v poslední části filmu najednou největší strašpytel, který uvěří úplně všemu.

plakát

Základ rodiny (2005) 

Točit vánoční dramata by mělo být trestné.

plakát

Occamova břitva (2012) (TV film) 

Po ukázkách tak nadějné, po shlédnutí už o dost méně. Zbytečně hysterické, natažené a nedotažené a to ukončení..