Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 995)

plakát

Cesta do neznáma - Velká hra (1996) (epizoda) 

Ty jo, Clinton Derricks-Carroll přibral, maskéři asi taky zapracovali a opravdu nebyl jsem schopný ty Rembranty rozeznat, narozdíl od Krále. Mel Tormé (otec scénáristky) hraje sám sebe.

plakát

Cesta do neznáma - Traumatický syndrom klouzání (1996) (epizoda) 

Pátá za ten závěr. Ačkoli jsem to už od půky vytušil, byla to švanda. Of course I'm the right one, you blistering idiot! Jo, to bude on. Škoda, že v druhé sérii hraje Malloryho matku úplně nekdo jiný než v prvních (a dalších) sériích. Dle IMDB nejlepší epizoda.

plakát

Cesta do neznáma - Mezi dinosaury (1996) (epizoda) 

Kdyby to natočili ještě před Jurským parkem, tak bych dal za 4, tohle bylo ale moc až moc zřejmá kopie. Navíc co se týče efektů, tak si utrhli příliš velké sousto.

plakát

Cesta do neznáma - Tentýž čas a tentýž svět (1996) (epizoda) 

Škoda, že se to postupně mění v patriotistický patos, ale ještě to šlo. Oni si to neodpustili ani ve Star Treku. Ale spousta zajímavých kulturních odkazů. Potěšil také návrat Michaela Hurleye z první série, bohužel už opravdu naposled. Kurt Cobain's Christmas Album

plakát

Cesta do neznáma - Bohové lásky (1996) (epizoda) 

Skvělý námět, podobně jako "ženská" epizoda v první sérií patří k tomu nejlepšímu. Sice méně vtipné (ačkoli při tom prkýnku jsem vybuchl smíchy), ale o to zajímavější. Doteď většinou naši hrdinové bojovali o holý život, tentokrát ale musí bojovat o to, aby do konce života nemuseli oplodňovat sedm pečlivě vybraných mladých žen denně. A do toho ty Australanky (profesor se asi nemusel nechat moc přemlouvat) a Wade taky zabodovala.

plakát

Cesta do neznáma - Gillian a duchové (1996) (epizoda) 

Tenhle nápad daleko později zparadoval RD v Twentice. Zase jedna epizoda, která stojí na Arturovi. Transform ourseIves into a crack commando unit and raid the power company? Silné 4*

plakát

Z archivu Sherlocka Holmese - Osamělá cyklistka (1984) (epizoda) 

Chudák Watson tady dostal pořádnou sodu. Did I really do remarkably badly? ... Yes. V dalších sériích si to už odpustili. Holmes naopak pobaví boxerskou vložkou, ačkoli spíš připomíná Nicka Cartera.

plakát

Cesta do neznáma - Do světa kouzel (1996) (epizoda) 

I když odignoruju pár sekund stupidního zakončení ještě stupidnějšího konce první série, tak jsem byl z té mystiky dost v rozpacích. Ale naštěstí je to stále vše s humorem (hlavně jak se Arturo snaží vše logicky vysvětlit) a závěrečná pointa jasně kopírující Oz taky pobavila. A trochu i kopírování Poslední křížové výpravy, že. Čtvrtá za smrťákovu obsílku, skřeta a ruského taxikáře.

plakát

Cesta do neznáma - Hodní, zlí a bohatí (1996) (epizoda) 

Povedený námět, ale scénář se moc nepovedl. Asi protože to stojí na Quinnovi a Arturo s Rembrantem tu mají jen pár chvilek. Ten patetický konec byl špatný.

plakát

Star Trek - Jeho Veličenstvo vrah (1966) (epizoda) 

Začíná fascinace Star Treku Shakespearem. Ta dcera mě tam ale hrozně iritovala. Ačkoli byla k závěrečné pointě nutná, na scéně byla až moc často. Snad dokonce častěji než sám Kodos, který byl skvělý. Simpsoni podle něj pojmenovali jednoho ufona, druhý je po Kangovi.