Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

Milé děti. Povím vám pohádku o netopýrovi a kočičce. Netopýr byl kdysi silný a odvážný, bojoval proti všem zlým a ošklivým lidem, kteří ubližovali jeho kamarádům. Ale teď je slabý a zlenivělý, nožičku má bolavou, takže když se popere s opravdu zlým plešatým tlustým pánem, tak prohraje na celé čáře. Kočička je velká parádnice. Ráda se zdobí všelijakými šperky, ale je lstivá a proradná, takže za ně nikdy neplatí. Nejradši je sama, ale protože je to v jádru hodné zvířátko, zželí se jí našeho ubohého netopýrka a pomůže mu. A spolu s ní i tři tisíce odvážných policistů. Zlý plešoun je poražen a všichni se radují. A jaký je závěr? Chceš-li užít Batmana, pusť k režii Nolana. Protože nikdo jiný Batmana tak skvěle nenatočil a nejspíš už ani nenatočí.

Iron Man 3

Iron Man 3 (2013)

Po té první půlhodince, kdy se ale lautr nic nedělo a vše zachraňovaly jen hlášky mistra Downeyho ml., nic nenasvědčovalo tomu, že z toho nakonec bude ten nejzábavnější, nejvtipnější, nejnahláškovanější a prostě úplně nejlepší Iron man na světě. Aspoň z mého pohledu. Ta počáteční nuda je tak na půl hvězdy dolů.

Policajt nebo rošťák

Policajt nebo rošťák (1979)

Tohle je prostě klasika, na kterou se naprostá většina současných akčních filmů kouká z uctivé vzdálenosti. A to ostatně platí o většině belmondovek. Ty vtípky baví i po třiceti letech a asi tak deseti zhlédnutích a znovu jsem si to skvěle užil. Možná ze mě mluví pamětnická nostalgie, ale podle mě to nemá chybu. A ten Moravcův dabing – nádhera!