Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Frasier

Frasier (1993)

Můj vůbec nejoblíbenější seriál. Přesně takhle by měl sitcom vypadat. Humor je tady inteligentní a obloukem se vyhýbá vtipům typu The Nanny. Přitom můžete vypnout a prostě si užívat k popukání vtipních momentů a dialogů které vám Frasier nabízí. Dodatek: Nedávno jsem si taky uvědomila, že ve Frasierovi jsou i momenty nad, kterými jsem se zamyslela a řekla si tak to je teda pravda (např. slyšeli jste už o Lupi Valaz?). V žádném jiném seriálu jsem neslyšela tak dobře formulované životní pravdy (tohle slovní spojení zní hrozně pardon). A kromě toho jsou tu i skvělý herci. Taky jsem chtěla říct, že humoru ve Frasierovi si musíte přijít na chuť a po zhlédnutí 3 dílů se vám to nepodaří. Je prostě nejlepší. TAK

Jistě, pane premiére

Jistě, pane premiére (1986)

Snad ještě lepší než Jistě Pane ministře a to je co říct. Vtip je v tom že Pan premiér může sira Humpreyho vytáčet o trochu víc (ale opravdu jen o trochu) než pan ministr a to je vždycky největší hlína.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Tak jsem si říkala když to všichni tak vychvalují tak se na to mrknu. No mrkla sem se na první díl a nic moc. Trošku klustofobní prostředí zvlášť pro sitcom. Jedna loď, jeden sympatickej kluk, jeden magor s H na čele, úchylně narcistickej upír a hlava v bedničce. Copak z toho může být něco koukatelnýho? No tak jsem na trpajzlíka asi na týden zapoměla až sem opět nevěděla co dělat tak jsem si řekla že mu dám druhou šanci. A ono to nebyla zas tak špatný. A po pátym dílu jsem celkem překvapeně zjistila že se z Red Dwarfa začíná klubat seriál, který prostě budu muset dokoukat až do konce. A Rimmer je prostě boží.

Jistě, pane ministře

Jistě, pane ministře (1980)

Geniální seriál. Nikdy by mě nenapadlo že politika mě dokáže takovýmhle způsobem rozesmát znovu a znovu. BBC z ní vyždímala úplně všechno a odvedla vážně skvělou práci. A sir Nigel je prostě dokonalý.