Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Boom Boom Satellites ‎– Front Chapter - The Final Session - Lay Your Hands On Me Special Live

Boom Boom Satellites ‎– Front Chapter - The Final Session - Lay Your Hands On Me Special Live (2018) (koncert)

Záznam posledního vystoupení electro-rockového dua Boom Boom Satellites, které se odehrálo 18. června 2017 v klubu Shinkiba Studio Coast. Koncert je zároveň rozloučením se zpěvákem Michiyuki Kawashimou, který zemřel v říjnu roku 2016 a jeho nahrané vokály tak doprovází jinak živou hudbu.
 
Tracklist:
1. Lay Your Hands On Me
2. Nine
3. Dress Like An Angel
4. Back On My Feet
5. Morning After
6. Kick It Out
7. A Hundred Suns
8. Fogbound
9. Blind Bird
10. Stars And Clouds
11. Stay
12. Flare
13. Narcosis

Magdaleun golmogui chueog

Magdaleun golmogui chueog (2019)

Mladá Korejka Yumi (Soo-young Choi) se rozhodne navštívit svého přítele, který je z pracovních důvodů dlouhodobě v japonském městě Nagoja. Když však dorazí až k jeho bytu, otevírá jí neznámá dívka a jejich čtyřletý vztah se tak záhy rozpadá. Zklamaná Yumi se ovšem rozhodne pobýt v zapadlém penzionu na konci jedné slepé ulice, utřídit si zde své myšlenky a prozatím se tak nevracet domů. To ale ještě netuší, jak důležitou roli tohle rozhodnutí sehraje v jejím životě.

My Life As a Gamer

My Life As a Gamer (2014)

Dokument sledující život Belgičana Bachira Boumaazy. Od jeho politické a občanské aktivity v raných letech přes účast v reality show, pokerovou kariéru a tvorbu vědecky zaměřených projektů až po život internetového trolla, youtubera a profesionálního hráče video her. Díky těm a pravidelným online streamům se mu podařilo založit hnutí Gaming for Good, které sdružovalo hráče, a během let se tomuhle uskupení podařilo vybrat několik milionů dolarů na charitativní účely a získat tak mezinárodní mediální pozornost. Vše doplněno o autentické záběry a rozhovory s jeho přítelkyní, rodinou a nejbližšími přáteli.

Reklama