Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Obsahy (10)

One Piece: Episode of Chopper + Fuyu ni Saku, Kiseki no Sakura

One Piece: Episode of Chopper + Fuyu ni Saku, Kiseki no Sakura (2008)

Jedná se o alternativní převyprávění děje jedné ze sérií seriálu. Znovu uvidíme, jak se k posádce přidá sob Chopper, ale oproti verzi v seriálu nás čeká spousta změn. Nico Robin a Franky jsou již součástí posádky, ale Vivi tu bohužel neuvidíme, zároveň mají i svou novou loď Thousand Sunny. I na straně záporáků čeká pár změn jako uplně nový nepřítel a také nový zlomyslný plán.. Jak získá posádka svého doktora tentokrát?

R.O.D - Read or Die

R.O.D - Read or Die (2001)

Yomiko Readmanová je taková zvláštní slečna. Asi ta největší knihomolka, kterou jste kdy mohli vidět. Byt má plný knížek a na první pohled se může zdát, že jediné, co dělá, je čtení a nakupování nových i starých knih, ale to není jediné, co je na ní zvláštní. Má neobvyklou schopnost ovládat papír tak, že jej dokáže klidně zpevnit i na úroveň oceli. Používá ji jako agentka oddělení zvláštních operací v Britské knihovně pod krycím jménem The Paper. Tentokrát ale nejde jen o nějakou běžnou misi. S dalšími dvěma kolegy se musí pokusit o záchranu světa.

Shakugan no Shana - Final

Shakugan no Shana - Final (2011) (série)

Tato série navazuje na události série druhé. Shana a Kazumi čekají na Yujiho rozhodnutí, za kterou z nich přijde. Objeví se u Shany, ale najednou zmizí a to bez jakékoliv stopy, že kdy vůbec existoval. Jedinou jejich nadějí zůstávají dopisy, které mu obě poslaly. Při pátrání po Yujim však zjišťují něco šokujícího. Objeví se totiž jako vůdce protistrany Bal Masqué. Nikdo nechápe, jak se to mohlo stát. Jedno je ale jasné, Shanu čeká ten nejtěžší boj jejího života.

Týden v regionech: Praha

Týden v regionech: Praha (2002) (pořad)

Cizinci na českých farmách, modernizace jaderné elektrárny Dukovany, místní meteorologická stanice, protesty, krajská nemocnice, nebo parta teenagerů, která hraje dechovku. Tento pořad ČT nám týdně podává různé zprávy o událostech a zajímavostech regionu.

I Love You Too

I Love You Too (2010)

Hlavní hrdina filmu Jim je ten typ chlapa, který chodí na večírky se svým nejlepším kamarádem, sbalí holku a dalšího rána ji posílá z bytu s vědomím, že už ji nikdy neuvidí. Jednou však potká slečnu, která ho vážně zaujme a něco z toho vznikne. I po pár letech mu ale jeho problémy se závazky brání říct, co k ní cítí. To samozřejmě způsobí rozchod, ale Jim je odhodlán získat ji zpět.

Gekidžóban Slayers

Gekidžóban Slayers (1995)

V prvním filmu Slayers, který se odehrává v době před událostmi seriálů, se Lina Inverse a její rivalka/společnice Naga the Serpent vydají na Ostrov Mippros. Původně se sem vypravili kvůli horkým pramenům, ale někdo manipuluje s Lininými sny a ona tuší, že se něco děje. Později narazí na démona (mazoku) Joyrocka, který před lety vyvraždil elfskou vesnici a vstřebal jejich magickou sílu. K Lině se také přidá starý mág Rowdy Gabriev, který byl kdysi zamilovaný do jedné ze zavražděných elfek a chce se pomstít.

Slayers Special

Slayers Special (1996) (seriál)

V tomto třídílném OVA se čarodějnice Lina Inverse a Naga the Serpent toulají po světě a berou každou příležitost, jak si vydělat. Jednotlivé díly na sebe nenavazují. V prvním příběhu se střetnou se šíleným mágem, který chce Linu použít k vytvoření dokonalé chiméry. Ve druhém je najme ochranářská maminka, aby pomohly jejímu neschopnému synovi, který se chce stát hrdinou a chce přemoci bandity z okolí. A v posledním dílu jdou po odměně za nalezení starodávného magického artefaktu, který je podle legend velmi nebezpečný.

Legenda Korry

Legenda Korry (2012) (seriál)

Příběh se odehrává 70 let po událostech zachycených v Avatar: The Last Airbender a točí se kolem nového avatara, dívky jménem Korra z Jižního vodního kmene. Korra už ovládá tři elementy a jde do Republic City, aby se naučila používat i ten poslední - vítr. Jejím učitelem se stane Aangův syn Tenzin, ale její trénink nebude lehký, protože zjišťuje, že se chystá revoluce.

Kókjó šihen Eureka Seven: Poketto ga nidži de ippai

Kókjó šihen Eureka Seven: Poketto ga nidži de ippai (2009)

Jde o alternativní příběh k seriálu. Hlavní hrdinové Renton a Eureka spolu v dětství trávili hodně času. Jednoho dne je však Eureka unesena a bezmocný Renton přísahá, že ji zachrání. Vstoupí do armády a díky svým výjimečným schopnostem je rychle zařezen do jednotky 303 pod kapitána Hollanda. Po letech, hned při jejich první společné misi, se s Eurekou opět setkává. Avšak ani jeden z nich netuší, že mají dánu svou roli ve finálním boji s mimozemskou formou života jménem Image, která Zemi ohrožuje již 50 let.

Učú Show e jókoso

Učú Show e jókoso (2010)

Pět malých dětí jede kempovat a zachrání zraněného psa, ze kterého se vyklube mimozemšťan. Ten jim za odměnu nabídne, že je vezme na výlet, kam budou chtít a v mžiku odlétají na odvrácenou stranu Měsíce, kde je obří vesmírná stanice. Tam však kvůli hlášení zraněného mimozemšťana zakážou cestovat na Zemi a děti se tak snaží vyřešit, jak se dostat domů, než rodiče přijdou na to, že jsou pryč. Zároveň je začnou pronásledovat ti mimozemšťané, kteří napadli jejich mimozemského přítele a cesta domů se tak ještě víc zkomplikuje.

Reklama