Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Muzzikanti (2017) 

Pro mě krásný zážitek, hlavně proto, že se to točilo v okolí domova. Krásné písničky a dobrý děj. Moc se mi líbíl Pavel Kříž jako Izzi...pro mě 4* :-)

plakát

American Horror Story - Roanoke (2016) (série) 

Co se týče 6 série.. velké zklamání. Jako fanoušek AHS jsem určitě čekala více. Začátek začínal zajímavě, potom už to tak nějak domotali aby to mělo nějaký děj na celých 10 dílu. Jednoznačně, poslední dvě série byly divné, něco.. tedy spíš někdo mi tam chyběl a kdo jiný než Jessica Lange. Podle mě hlavní postava která dávala smysl seriálu:-) za mě pouze 2* pro Roanoke.

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

Milé ráda se k tomuto filmu vracím, vždy mi něco připomene... hlavně dělat co člověk chce sám, a ne jak chtějí ostatní. Julia Roberts je perfektní.

plakát

Nová holka (2011) (seriál) 

Když jsem si pustila 1 sérii říkala jsem si..co to proboha je? Jenže dala jsem tomu čas a na Jess jsem si zvykla tak moc, že jsem se do toho seriálu pustila naplno. Občas jsem si přála aby se do všeho nemíchala, a nekomplikovala tak klukům život..ale o čem by to pak asi bylo?! :-D.. Kluci mi přišli hrozně uřvaní...občas:-D, nejvíce tedy Nick a jeho agrese. od 2 série jsem si seriál zamilovala mnohém více a jsem natěšená na další sezónu. Zatím se najde minimum dílu které byly opravdu nudné. Seriál má svou jiskru, a pořád je se na co těšit. Jediné kdo mi moc nesedl v 5 sérii je chvilková "náhrada" za Jess, Megan Fox. Myslím si že tak ulítlou, vynalézavou a praštěnou holku by nezahrála žádná herečka tak skvěle jako Zooey D.

plakát

Pár nenormálních aktivit (2013) 

Občas jsem nevěděla čemu se smát... Buď to bylo až neuvěřitelně trapné, nebo až moc vtipné. Rozhodně více to první.. myslím že podruhé mě k tomu nikdo nedokope:-D

plakát

The First Time (2012) 

Hodně předvidatelný film, mám pocit že takových podobných je tady plno. Mám ráda slaďárny ale tohle mi spíš přišlo víc trapné než romantické...´příběh byl občas chytlavý ale bylo hned jasné jak to dopadne..

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Tyhle seriály jsou vážně nejlepší... pobaví v každé situaci, a naladí člověka. Někdy jsem strávila sledováním dlouhou dobu. Moje oblíbená postava Zach Braff, neuvěřitelný snílek který si každou prkotinu představuje... lehce mi připomíná mě....a další skvělé postavy.."barbie", Cox a jeho zákeřná žena - myslím že v seriálu by ji nahradit nešlo... vždy jsem se dobře bavila a proto dávám 5*. Více takových komediálních sitcomu...

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Nic neohromí víc jako první díl. Druhý díl mě již nepřekvapil tak moc jelikož mi to přišlo už trochu ohrané, a ničím mě to nijak zvlášť neohromilo. Natož třetí část byla jiná, podlé mě zajímavá a velcí fanoušci teto série filmů si přijdou na své. Určitě se moc těším jak to dopadne! Ohromující zážitek filmu byla část kde zpívá Katniss píseň The Hanging Tree. 90%

plakát

Chlapectví (2014) 

Po dlouhé době jsem si na konci filmu řekla.. "To už je konec?". Přesto, že mi film připadal hodně dlouhý vůbec jsem si neříkala aby už byl konec. Velice pohodový, zajímavý film z pohledu malého klučiny až po jeho dospělost. Zajímavé zpracování, skvělí herci. Netušila jsem jak to může člověka ovlivňovat několik stěhování, pořád noví přátele. Tento film mi něco dal. Proč být jako ostatní? Divnější lidé jsou zajímavější a odlišnější. Dávám 98%

plakát

Sex Tape (2014) 

Cameron Diaz se za svou sexy postavu teda rozhodně stydět nemusí! předvedla poněkud dobrý herecký výkon taktéž jako Jason, Ti dva v jednom filmu je skvělá kombinace. Já osobně se u filmu bavila (na začátku hlavně). Tihle dva herci nikdy nezklamou. 3 hvězdy dávám protože film mohl být více domyšlený, a dokonce ještě víc reálně vtipnější.