Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 011)

plakát

Něžné vlny (2013) odpad!

Pokus o Báječná léta pod psa 2. Komedie ani náhodou, sbírka banalit a hezkých obrázků.

plakát

Věčně tvá nevěrná (2018) odpad!

Saša Rašilov není už dávno sexy (byl v Samotářích), Lence Vlasákové už kupte někdo paruku a tohle NENÍ komedie. A proč ve všech českých filmech jsou Slovenky v roli svůdných milenek ?

plakát

Žena jde napřed (2017) 

Miluju Indiány. Jasně, že Sitting Bull se ani vzdáleně nepodobal tomuto fešákovi a celý to bylo jako červená knihovna. Tak nějak to zabrnkalo na moji romantickou strunu.

plakát

Duna (2021) 

Výtvarně velkolepé, je vidět, že byl čas i peníze. Proti obsazení nic nenamítám, oproti předloze doktorka Kynes. Na konci moc dlouhé, a jelikož obsahově je další pokračování dost náboženské, jsem zvědavá, jak se s tím pan režisér popasuje. Pro srovnání jsem si pustila Lynche a nebylo to o nic horší.

plakát

Zátopek (2021) 

Technicky ani herecky se tomu nedá nic vytknout, ale téma Zátopek je pro mě nezajímavé.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

A to pan Šedý neví, že na to existují profesionálky ? Rádoby erotická slátanina, kde se pouta a trochu toho sadismu vydává za odvaz. Pohromadě to nedrží vůbec ničím a ta strašná herečka to jen korunuje škálou udivených výrazů.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Protipól machismu. Scénárista si měl vzpomenout, že nejvíc je nenaplněnost. Agent co říká, že miluje a vyznává se, už není sexy. A co víc, už to není ani napínavý, zápletka celá divná, padouch deklamuje fráze a bruneta v pidi roli je mnohem víc živá než unylá psycholožka. Naštěstí to končí smrtí a tedy nebude nic horšího.

plakát

Bílý lotos (2021) (seriál) 

První díl vypadá jako klasické vyprávění, ovšem od třetího dílu se to rozjede. Něco mezi dramatem a sociální studií. Stačí místo telefonu fyzická aktivita a přátelství ? Je lékem na opilost jakýkoli penis ? Je řešením manželského chladu fyzické násilí ? Existují ženy, kterým vadí být krásné a zajištěné ? Temná tvář obsluhujícího personálu se mi vybaví už vždy, když se budu někde ubytovávat. A hudba super.

plakát

Enderova hra (2013) 

Klasika zfilmovaná moderní technologií. Ta vsuvka s královnou byla navíc.

plakát

Saddám: Vzestup a pád (2008) (seriál) 

Zákon je to, co napíšu na papír. Sen všech diktátorů. A nakonec ho vytáhli z díry v zemi.