Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 011)

plakát

Lux Æterna (2019) 

Kus starého švédského filmu s čarodějnicí, rozhovor dvou hereček, chaos v natáčení , citace režisérů a stretoskopy. Epilepsii jsem z toho nedostala, ale orgasmus taky ne.

plakát

Q: V oku bouře (2021) (seriál) 

Fascinující i děsivé. Jak je reálné zmanipulovat dezinformacemi pitomce? To jsme mohli pozorovat loni v USA. Autor se snažil rozklíčovat kdo je Q. Podle něj to je administrátor serveru 8chan. Okolo se hemží podivné figurky jako jeho otec i sympatická figura na vozíku. Mozky ovšem nepředěláš a tak se jistě dočkáme pokračování.

plakát

Cesta za oceán (2020) (seriál) 

Takhle se tvoří národní hrdost. Se Ságou a agentem Cooperem.

plakát

Diana (2013) 

Nezajímavý děj značně vylepšili hlavní protagonisté.

plakát

Recept na lásku (2020) (seriál) 

Moje první telenovela. Hyper luxusní prostředí a hezcí lidé. Před spaním parádní relax. Can Yaman je turecký Jason Momoa.

plakát

Boj se Satanem (2015) 

Místo k psychologovi rovnou za exorcistou, to dá rozum aneb sláva ateismu !

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Strašný příklad toho, jak to dopadne, když dojdou hercům peníze. Jako by nestačilo, že jen pozorovat umělou tvář hlavní hrdinky je vpravdě utrpení, k tomu ještě sadističtí autoři dodali vrchovatou lopatu trapných dialogů.

plakát

Charlieho andílci (2000) 

Dvacet let po premiéře je to úsměvný pokus o akční film s ženskýma. Nikoho ovšem nenapadlo, že by kromě designu měly mít i nějakou osobnost.

plakát

Léto s gentlemanem (2019) odpad!

Raději nějakou tureckou telenovelu s pěknými lidmi.

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Dej mi svoje boty, šaty a motorku ! Viděla jsem letos prvně, v rámci doplnění filmového vzdělání a nebylo to špatné. Akční kousky tenkrát určitě stály hromadu dolarů a místy to bylo i vtipné.