Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 010)

plakát

Staříci (2019) 

Na motivy skutečného příběhu Pravomila Raichla, který se na přelomu tisíciletí chystal demonstrativně zabít prokurátora z 50. let Karla Vaše.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Nejlepší je Niro jak křepčí kankán před zrcadlem v korzetu.

plakát

Mrs. America (2020) (seriál) 

Skvělý seriál o boji za rovnoprávnost. A o tom, že nic není jednoznačné. Hlavní padouška má sice 6 dětí, ale ráda by dělala kariéru v politice, jenže když jí to manžel zatrhne, tak jí aspoň dělá v boji za zachování tradičních hodnot. Pro muže je i přes svou odbornou znalost dobrá jen na to, aby jim dělala zápis z porady.Jiná aktivistka zase postupem času přehodnocuje svůj postoj a nakonec skončí v práci.Ty pěkný musí odrážet sexistické fórky a stereotypy, ale rozhodují se samy za sebe.Na rozdíl od nich ale v Evropě k takovému masivnímu hnutí nikdy nedošlo a proto je tohle téma braný jako směšný a dones tu slyšíme vousaté řeči o hnusných feministkách, co je nikdo nechce a neholí si nohy. Neuvěřitelný ale je, že zmíněný dodatek není dodnes schválen ve všech státech USA.

plakát

Tenet (2020) 

Proč? Takový práce a je z toho velkolepá NUDA. Po hodině se mi chtělo spát a bylo mi úplně jedno,jak to dopadne. Kennethovi zmršili jeho sexy přízvuk ruským dialektem, blondýna absolutně nezajímavý prkno, Upír prkenný jako vždycky. Už je na čase vykašlat se na nějaký časový smyčky a natočit koukatelný film, ne za každou cenu překombinovanou kravinu.

plakát

Muž z Vysokého zámku - Série 2 (2016) (série) 

Oproti první řadě psychologicky propracovanější,ale o to míň akční.Celá řada je ve stínu atomového hřibu.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Automobily mě vůbec nezajímají, s vyjímkou Jaguárů a veteránů. Ale tenhle výbornej, napínavej a skvěle natočenej film se musí líbit fakt všem. Těžká nostalgie, kdy bylo závodění fakt o život, super káry, elegantní pan Ferrari, prostě to mělo srdce. K tomu připočteno obsazení sveřepého a samorostlého (again) Christiana Balea.

plakát

Muž z Vysokého zámku - Série 1 (2015) (série) 

Skvělé vymazlené drana z paralelní historie. Pastva pro oči. Dobré obsazení. S knihou P.K.Dicka to má společného minimum.

plakát

Výchova dívek v Čechách (1997) 

Kromě dětsky sexy Aňi se tam nic zajímavého neděje, celkem parodie, na motivy mizerné předlohy.

plakát

Bod zlomu (2015) odpad!

Tohle vidět pod vlivem THC, tak je po mě! Takovou ptákovinu svět neviděl. Číňani dostáli svému jménu, obrázky bez obsahu.

Ovládací panel
4 body