Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (175)

plakát

Baby Driver (2017) 

Pořádná nálož kvalitních songů a kvalitních herců dotáhla tenhle gangsterský muzikál až k 5*. P.S. Hamm si po záporákovi z Města vylepšil reputaci hlavní kladnou postavou celého filmu :))).

plakát

Wonder Woman (2017) 

Jedna z nejlepších komiksových adaptací, které vévodí krásná Gal Gadot a sidekick Chris Pine. Jedinou chybou v castingu je Áres s knírkem, horšího herce si do role boha války nejde představit. Jinak o.k. 5*

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Perfektní plavba, která dává zapomenout na podivné vlny. Pobaví, dojme a dá lekci z řecké mytologie. Kvůli několika zbytečnostem to však není na plnou palbu. Silnější 4*. P.S. Počkejte si na potitulkovou scénu! Nebuďte mrzkou lůzou, jež odchází ještě před nápisem "directed by"!

plakát

Diablo (2015) odpad!

Po zhlédnutí filmu mám jasno: Scott Eastwood je to největší herecké poleno současného Hollywoodu. V tomto trapném "westernovém" pseudothrilleru ukázal, že fotrovi nesahá ani po kotníky. Jméno mu však několik dalších angažmá určitě zajistí. Ale u toho už po dnešním skvělém zážitku rozhodně nebudu! Odpad!

plakát

Hlas z kamene (2017) 

Předvídatelné "mysteriózní" melodrama s Emiliou Clarke, která se zase jednou svlékla. Slabší 2*.

plakát

Velká čínská zeď (2016) 

Další film o záchraně světa, který je tentokrát zasazen do neurčité doby lidských dějin. Příběh klade důraz na spolupráci bělochů a Číňanů, kteří společně bojují s docela pěknými příšerkami připomínajícími jeden druh parchantů z Mlhy. Vizuálně je to pěkná podívaná, bitky jsou fajn a dobře se kouká i na čínskou armádu. Z herců nejvíce zaujala vycházející hvězda Tian Jing, naopak zklamal tragický Willem Dafoe. Celkově mi z toho vychází celkem slušivě 3*.

plakát

Lovec: Zimní válka (2016) 

Fantasy béčko, které do popředí staví ženy. Akce je ucházející, holky pěkný, Hemsworth prkennej. Největším plusem rozhodně je skvělý vypravěč Liam Neeson. Slabší 3*.

plakát

Ochránci (2017) 

Naprostá ulítlost, která kopíruje celé schéma Avengerů. Plyne však rychle a nějak zvlášť neurazí. A navíc obsahuje neskutečně sexy vojandu :))). 3*.

plakát

Ztracené město Z (2016) 

Skvělá podívaná, která kromě objevování ztracené civilizace řeší i předsudky vůči domorodcům či práva žen zasahovat do vědeckých objevů. Na plátno se navíc vrátili dva herečtí velikáni. Django a Lord ze Sith jsou zpět! Oba dva se sice jen mihnou, ale jejich camea opravdu potěší. 5*

plakát

Bravados (1958) 

Tento film musel v době svého vzniku působit jako naprosté zjevení. Brutální nahánění banditů nebylo tehdá ve zvyku a jen málo jedinců si trouflo takovýto western natočit. Henry Kingovi se to povedlo dokonale. Gregory je jako mstitel vynikající a skvěle jej doplňuje rodák ze Sázavy i mrcha z Dynastie. 5*