Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (69)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Jakozto "normalni" fanousek knihy sem byl po prvnim dile maximalne namlsan takrka doslovnym prevedenim na velke platno. Druhy dil bych oznacil jako neco na "motivy ze sveta duny" s block-busterovym obleckem. Za mne az moc velke vyklesteni pribehu, zbytecne pridavani dejovych linek (severni a jizni fremeni W T F?!) a wanna-be nervy drasajicich scen (vyzvani Stilgara).  Kouka se na to hezky, pan Zimmer se opet predvedl v dobrem slova smyslu, Austin super, ale proste ne. Jo a Zandayin (?) vecne nastvanej / urazenej vyraz me po 3. stejnem zaberu zacal nehorazne iritovat, az mi to prislo takrka komicke. Tohle se proste nepovedlo.

plakát

Naprostí cizinci (2016) 

Bavil sem se, jen mi z toho pak bylo docela soufl. A je mi z toho soufl jeste ted, zvlast kdyz vim, ze tohle se proste deje.. vsude.. porad.

plakát

Bobule (2008) 

Az prekvapive moc me to chytlo .. pravda, videno s 5 pivama v krvi :-)

plakát

Zkažená úča (2011) 

zvladl sem to prvnich 35 minut. pak sem to musel vypnout, pac sem u toho usinal a ani v nejmensim me to nebavilo .. mozna nekdy dokoukam a zmenim, prozatim bidnych 10%

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Jako akcni sci-fi komedie vyborne, pokud tedy berete film ktery si dela srandu sam ze sebe diky nelogicnostem a velmi "zajimavym" scenam jako komedii. Pokud to ale nemela byt komedie ... strasny, strasny, strasny. Nastesti videno v orig. zneni s titulkama ( ktere, ackoli v kine, byly strasne .. polovina veci byla prelozena uplne jinak :( ). P.S. ale musim uznat, ze tolik odkazu na jine filmy se jen tak nevidi ( Star Wars, The Dark Knight, Terminator 2, .. )

plakát

Princ a pruďas (2011) 

mozno naladou, mozno dobou, mozno casem ... ale kazdopadne sem se nasmal jako uz dlouho ne-e. Pomerne kvalitni vyprava ( esliva to vse nebyly triky ), luxusni hudebni doprovod, mraky gagu ktere me opravdu rozesmaly + Natalka v tangach ( ehm ... pardon ). Prehravajici J. Franco ( je neco co on neumi zahrat ?! ), pak ten pan v hlavni roli ( neznam ) a jeho "nenapadny" sluha ... EPOX ... a ted du spat ^^ P.S. Videno se sluchadlama na pocitaci ( a rek' bych, ze to byla unrated verze [ jinak nechapu, ze .... ale nic, sak Vy vite ;) ] )

plakát

Umění lhát (2009) 

2 a 1/2 ... skoda, rozjezd dobrej, ale jak uz se tu 100 a 1x psalo, druha pulka me nudila ... a nudila tak moc, ze sem to malem vypnul :(

Ovládací panel
8 bodů