Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (228)

plakát

Ve jménu našeho Pána (2019) (seriál) 

Joo...tohle můžu! Walter Goggins se pro roli rednecka narodil :D

plakát

Taijó no uta (2006) 

Málokdy se mi stává, že bych něco vypínal po půl hodině. Ale tohle fakt nešlo. Ta herečka byla tak prkenná, až to bolelo. Možná proto už potom taky nic dalšího nenatočila. Nicméně to tady podle všeho asi nikomu nějak zvlášť nevadilo. Zvláštní...

plakát

Colectiv (2019) 

Tak tohle je hodně strašidelný...o to víc, že se to odehrává v jednom ze států EU!! A ty volby na konci...peklo. Tohle bych pouštěl těm uplakánkům, který si tady u nás pořád rádi na všechno stěžujou!

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Hvězda dolů za to, jaká se z toho ve čtvrtý sérii stala freakshow...to už je fakt moc :/

plakát

Projekt Modrá kniha (2019) (seriál) 

Trestuhodně promarněnej potenciál...v době, kdy se do seriálů cpou peníze jako nikdy předtím, by tohle mohla bejt dojná kráva jakýholiv studia. Project Blue Book bohužel většinou působí dost lacině a někdy i celkem hloupě. Velká škoda!

plakát

Oppenheimer (2023) 

Tohle není film do kina...kvůli těm 3 minutám zajímavýho vizuálu fakt nemá smysl na to chodit. Zbylejch 177 minut je politická nebo odborná diskuze...víceméně se jedná o komorní film. Předpokládám, že až to za pár let uvidím doma, půjdu s hodnocením nahoru...ale teď jsem z toho akorát tak unavenej.

plakát

Medvěd - Ryby (2023) (epizoda) 

Co tady předvedla Jamie Lee Curtis, to je na Oscara, ty kráso...

plakát

Pět let (2022) (seriál) 

Konečně něco českýho, kde se mluví a píčuje jako v reálným světě. Díky bohu za to. Herecký výkony obou hlavních postav super!

plakát

Deprivační staniol (2007) (amatérský film) 

Do chvíle, než se začne něco "dít", tak je to celkem dost slušný. Má to atmosféru a plyne to, jak má. Jakmile ale začne ňáká "akce", tak jde kvalita bohužel silně dolů...

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Hele on je ten seriál moc fajn...ale pokaždý když dojde na nějakou scénu se stormtrooperama, tak to bolí. A je to furt dokola. Ti bílý igráčci tam pobíhaj jak nejdementnější plémě, který kdy galaxie spatřila. Buď vůbec nevystřelí, nebo trefí Manda do beskaru a nebo (když už jsou někomu v zádech) radši zařvou "tady jsou", aby se mohli naši hrdinové otočit a zas je postřílet jak přitroulblý zombíky :)