Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (1 144)

plakát

Boží mlýny - Sekta (2021) (epizoda) 

Slezáčkův guru Jára má charisma, co mají za přednost Hřebejkovy Boží mlýny, na to jsem zatím nepřišla. Logika a humor to ale není.

plakát

Rebeka (2020) 

Nic proti ničemu , celkem pěkně se na to dívá, ale určitě vás nečeká nezapomenutelný zážitek.

plakát

Vánoční princ (2017) 

Standardní romantika v kabátku filmové pohádky. Hezky se u toho žehlí a 2 hodiny po dokoukání člověk pátrá v paměti, o čem to vlastně bylo.

plakát

Normální lidi (2020) (seriál) 

Connell je tak trošku srab, který si neví rady sám se sebou , natož s komplikovanou a zajímavou Marianne, ale člověk si na něj zvykne a začne ho mít snad i rád. Zhltla jsem pomalu plynoucí romanci obou protagonistů jedním dechem. Líbila se mi kamera i napětí a hlavně opravdové, byť špatně komunikované, emoce. Trošku mě zklamal závěr, který se sice nese ve stejném duchu jako celá série, ale namísto uzavření tenhle křehký příběh znovu otevřel. I když možná je i to dobře.

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Děvčátko na slovíčko smíchané s Kámasutrou. Pokud jste do téhle chvíle opovrhovali motivačními citáty, tady jim třeba i přijdete na chuť.:-)

plakát

Sexuální výchova - Série 2 (2020) (série) 

Bavila jsem se u druhé série stejně jako u první. Samozřejmě, je to výchovný a motivační seriál, takže ta angažovanost z něj úplně prýští a kupř. poslední díl je z tohoto důvodu k nepřežití, ale to k osvětě pro puberťáky tak nějak patří. A třeba stanování v lese nemělo chybu.

plakát

Holka z města (2009) 

Ničím originální naivní Harlekýn Který je ale vcelku dobře dívatelný, až tedy na ten socialisticky vymazlený závěr. 50%

plakát

Marta a Věra (2014) (seriál) 

S odstupem jsem si Martu a Věru "dopřála" podruhé a najednou a kupodivu jsem se dobře bavila.

plakát

LOL (2012) 

Nemastné, neslané, chyběl tomu děj. Chybělo tam vlastně všechno, takže vznikl zbytečný film. Ale natočený slučně, to zas joooo....