Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (1 137)

plakát

Údolí slz (2020) (seriál) 

Dokonale vykreslené charaktery a válka v celé své nahotě. Těšila jsem se na každý díl a na každou postavu, ať už ve stresu a napětí vyčnívala nebo selhávala. Všechny byly lidské, stejně jako válka nelidská, špinavá a únavná. Snad jedině konec byl takový příliš otevřený, ale nejspíš aby mohlo být pokračování.

plakát

Sierra Burgess je marná (2018) 

Příjemně a celkem vtipně natočené, akorát jsem měla problém s morálkou. Stalking je prostě stalking, i když je takový roztomilý a z pravé lásky. Stejně tak naboutání do účtu na sociálních sítích.

plakát

Boží mlýny - Provaz (2021) (epizoda) 

Proč jen mi to nejvíc ze všeho připomínalo crazy komedii, která se moc nepovedla? A tak ,..., ,v záhlaví je Krimi/Komedie, tak to možná fakt měla být crazy komedie a příště se povede víc?

plakát

Neortodoxní (2020) (seriál) 

Emociálně silný intimní příběh, kterému bohužel chybí přesvědčivé reálie. A tak jsem pořád přemýšlela, kde vlastně Ester spí a proč to nějak neřeší (vysvětleny byly 2 noci), zda se myje a mění si prádlo, kde bere peníze a z čeho platila v Německu doktora. Navíc Ester, která nebyla sama sebou v NY, není sama sebou ani v Berlíně, kde se s konzervatoristy seznámí úplnou náhodou a hned ví, co chce, a ví si rady, co a jak. Všude trefí a všechno je happy. Ne, ten příběh není dobře napsaný, měl skončit tím, čím začal, a to odchodem na letiště. Anebo měla být berlínská část napsaná úplně jinak, uvěřitelněji.Každopádně je ho škoda. 70%

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) 

Hyperkorektnost a gender v přímém přenosu nám předvádí šlechtice či královny tmavé pleti stejně jako kdyby Hitlera hrál blonďáček bez paruky. Už jen z tohohle důvodu nelze brát seriál vážně. Ale ono je to vlastně jedno, protože i celý příběh je jen trapná levná točená limonáda. Viděna 1. série a nemám v úmyslu se vracet k další.

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Správný sup dokáže sežrat i lva a na dovolení se ho ptát nebude. V podstatě triviální thriller, který má ale vyníkající nosnou myšlenku. Jen o trošku lepší režisér a scénárista by ji dokázal dovést k mrazivé dokonalosti. No a já se začínám obávat stáří.....

plakát

Černá listina (2013) (seriál) 

Pokud by FBI vážně fungoval podle tohoto seriálu, hádám, že by nevyšetřili ani krádež slepičky a kohoutka z venkovského kurníku. Jako jo, má to určitý šmrnc, svižnost a asi i nadsázku. Bohužel mě to neoslovilo a nenašla jsem tu nic, co bych mě zaujalo.Takže jsem skončila někde mezi třetím a čtvrtým dílem 1. série a sledovat víc je pro mě ztráta času.

plakát

Černá listina - Série 1 (2013) (série) 

Pokud by FBI vážně fungoval podle tohoto seriálu, hádám, že by nevyšetřili ani krádež slepičky a kohoutka z venkovského kurníku. Jako jo, má to určitý šmrnc, svižnost a asi i nadsázku. Bohužel mě to neoslovilo a nenašla jsem tu nic, co bych mě zaujalo.Takže jsem skončila někde mezi třetím a čtvrtým dílem a sledovat víc je pro mě ztráta času.

plakát

Láska se zárukou (2020) 

Puntičkář, který si poctivě zapisuje průběh každého svého rande by musel být vážně nesnesitelný. Tady je vzorem všech ctností a tužeb. Je to prostě klasická instatní holywoodská romantika s extrémně hloupým nápadem (scénářem) vyznačující se tím, že si hlavní protagonisté dají první pusu až před publikem, aby nakonec společně a ruku v ruce zapadli přesně do těch komerčních hnusů. proti kterým jakože celou dobu bojovali. Morální dno a co se týče romantiky, tak tu jsem tady nenašla taky.

plakát

Sváteční rande (2020) 

Neromantická nuda zakončená typickým klišovitým závěrem ve stylu vyznáme si lásku před plným obchoďákem. Počáteční sarkasmus sice sliboval, že ano, mohlo by být líp, ale je to jako na naší politické scéně, líp nebylo a nebude.