Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (1 144)

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) 

Uplně nechápu, kde se vzalo image "úspěšné pohádky" u jedničky. Jednička celkem ušla a dvojka se od ní v ničem nelišila. Úplně se mi chtělo plakat ze spojení mimořádně hloupého nesamostatného krále a rázné akční královny, což je taková degradace tatínků v dětských očích, že to nemá obdoby. Stejně jako to, jak se rádci dostali hned znovu na královský dvůr. Ani trochu té lstivosti nemuseli projevit. 50%

plakát

Holka na hlídání (2007) 

Nuda se z Brna přestěhovala do New Yorku a na křídlech moralizování vykouzlila cosi, co u žehlení neurazí.

plakát

Švadlena (2015) 

Ušité tak trochu divokou jehlou, námět z harlekýna smíchaný s karikaturou. Vlastně nevím, co si o tomhle filmu myslet.

plakát

Pohřben zaživa (2010) 

Dobrý nápad, dobré napětí, akorát zbylé reálie mohou fungovat akorát tak v thrilleru pro děti. Signál, plamen, s logikou je amen.

plakát

Ulička hanby (2014) 

Za tu nesmyslnou zápletku se hanbím ještě teď. Ale pokud odmyslím logiku, překvapivě to i drží pohromadě a na zaplácnutí času při žehlení asi OK.

plakát

Ruce v záruce (2022) (TV film) 

Černobíle moralistní agitku nezachránila ani Polívková, která na obrazovce dělala psí kusy.

plakát

Osel, milenec a já (2020) 

Tak trošku trapné hlavně díky tomu, že Antoinette je mírně nablblá a já tak úplně nechápu. proč se svou hloupostí ještě chlubí ostatním, ale na druhou stranu tomu nechybí dobré řemeslo a svého spokojeného diváka si to určitě najde. Jinak pro mě nejlepší a nejdůvnitpnější postavou byl ten osel. :-)) 50%

plakát

Pět let (2022) (seriál) 

Sexuální výchova po česku. Nejednoznačný, výchovný, každopádně zajímavý úhel pohledu, který udrží v pozornosti do posledního dílu i staré matadory, kteří už mají od maturity podstatně dál než k důchodu. Mezi 3 a 4* .

plakát

Geniální přítelkyně - Storia di chi fugge e di chi resta (2022) (série) 

Série se stále drží svých standardů až do posledního dílu, který konečně prokázal to, co někteří dosud jen tušili, a to je to, že Elena má totálně vymytou hlavu, a to si teda nejsem jistá, že tvůrci úplně chtěli. Pozitivní je snad jen to, že se Nino konečně vyprofiloval jako jednoznačně záporná postava. i když opět těžko říct, zda to byl záměr.

plakát

Země zločinu - Zločin na hranicích (2022) (epizoda) odpad!

Dementní scénář, u kterého jsem v podstatě od první minuty nepřetržitě nadávala, abych konec, kdy závěrečné originální rozuzlení viselo ve vzduchu minimálně 10 minut a odhadlo by ho tříleté batole, zoufale oplakala. Tolik emocí ve mně už dlouho žádný film nevyvolal.   Copak nemáme dost vlastních debilních scénáristů, abychom se museli dát do holportu s ještě blbějšími scénáristy rakouskými?