Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Muzikál

Recenze (36)

plakát

Specialisté - Skythové (2022) (epizoda) odpad!

To teď budou v každém díle hlavními hrdiny ukacka? Proč do toho tahají  politiku? Na to se už nedá koukat. Trapné,ubohé a nekoukatelné.  Tvůrci by se měli zamyslet a přestat být poplatní dnešnímu režimu. Už je to horší jak za komunistů.

plakát

Hastrman (2018) 

Tak tohle je opet dalsi ceska hovadina. Neni to historicke, ani pohadka, drama je to mozna tak pro divaka, ktery tohle cosi dokaze pretrpet az do konce. Totalni nesmysl, o divne namichanych kostymech z ruznych dob nemluve... A ta emancipovana kravka Katynka a drevena panna co by eroticka pomucka to byla uz jen posledni kapka...uplne se ztotoznuji s komentarem od poz3n.

plakát

La La Land (2016) 

Mam rada muzikaly. Ale tohle je jen pokus o muzikal. Kdyz srovnam tenhle a The Greatest Showman, tak je to jako srovnavat trabanta a mercedes. Ne tohle me vazne nechytlo. Zadne chytlave a pekne melodie, nic zapamatovatelneho...Uvodni dvojice nezajimava, nepritazliva...Gosling je proste divnej... Dej o nicem...Nechapu jak tohle dilo mohlo dostat vubec nejakeho Oscara. Kdybych mela hodnotit procentualne tak bych dala 20% tomuto a Showmanovi 100%.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Film jsem v kině prošvihla, a teď nelituji. Po shlédnutí doma musím uznat, že jsem čekala daleko lepší film. Jediné co se mi líbilo byla titulní píseň a tak trochu průměrné hraní Lady Gaga. Toť vše. Jinak opět chlast, drogy, sprostá slova, většinou ponuré prostředí, prostě film Made in USA. Nevím, co kdo vidí na Cooperovi, mě přijde hnusný a slizký. Jsou mnohem charismatičtější herci. I u tohoto filmu se opět potvrdilo, že ne každý herec může být zároveň i režisér.A Cooper není ani dobrý herec, režisér, natož zpěvák. Bylo to dlouhé, nudné,ničím zajímavé...Za mě je mnohem povedenější a i vizuálně hezčí předchozí verze firmu z roku 1976. Tohle byla jen špatná kopie. Alespoň pro mě. Čekala jsem mnohem více.

plakát

Rendez-vous (2010) (divadelní záznam) 

I kdyz balet nevyhledavam, tohle se mi libi. Krasna hudba, kostymy i vyprava. A samozrejme tanec.

plakát

Pravý rytíř (2016) (TV film) 

Tak nevim kde zacit. Za prve dialogy - proste mluva dnesni mladeze. Za sruhe dejova fakta - co tam v te dobe delala puska? Kdyz uz chcete natocit pohadku ze stredoveku, zkuste dodrzet dejepisne realie. Za treti hudba - proc musi vsude znit ten teleci hlas a stupidni testy v podani Xindla? Za ctvrte princ - moderni uces, nehezky oblicej, spatne zahrane.A za pate - proc se vsude cpe posledni dobou pocitacove dodana krajina? Jedine pozitivum byla kralovna vil, etericke vily a kostymy vubec. Jinak opet brak, ktery co by brak nezklamal.

plakát

Dánská dívka (2015) 

Troufám si říci že toto je nejlepší film za poslední dobu. Balzám na duši. Krásná výprava, nádherná hudba a skvělé herecké výkony. Moc jsem Eddiemu přála Oskara, protože ve srovnání s Capriem se Eddie Redmayne do své postavy opravdu vžil. Navíc film má celkově vyšší kvalitu než Revenant zmrtvýchvstání, který považuji za klasický americký béčkový film.Takže je vidět že udílení cen není vůbec objektivní. Redmaynova Dánská dívka je skutečná. Jakmile se za ní převlékne, zapomenete že je do Redmayne a máte pocit že se díváte na skutečnou dívku. Film je plný emocí ale není přeslazený. Sice film věrně nekopíruje knihu, ale to vůbec nevadí, protože se více drží spíš realitě skutečného života Lili Elbe. Za mě tenhle film doporučuji já osobně jsem ho viděla již dvakrát a ráda se na něj podívám v budoucnu znova. Kdo viděl Eddieho v Teorii všeho po shlédnutí Dánské dívky se jen utvrdí v tom že je to opravdu výborný herec.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Tak tohle je s prominutím klasická americká sračka.To se možná líbí jedině prostoduchým lidem sledujícím béčkové filmy typu Rambo. Jinak nechápu to vysoké hodnocení a 12 nominací na Oskara. Ani mě ani příteli se film nelíbil. Scénárista musel být při psaní asi sjetý jinak by takovou absurdní blbost nenapsal. Hodila bych ho opravdovému medvědovi a chtěla bych ho vidět kdyby ho dvakrát napadl tak jako ve filmu jeho "hrdinu". A do ruky bych mu dala nožík rybičku a ať s ním toho medvěda zabije. Prostě hovadina. I přes minimum dialogů plno sprostých slov. Hlavní " hrdina" pravý nesmrtelný Američan hájící utlačované, který třičtvrtě filmu proplazí a proheká. Tohle vážně není výkon na Oscara, kdo viděl Eddie Redmayna v Dánské dívce musí uznat že Oscara měl dostat on a ne Caprio. Takže tu jednu hvězdu dávám za kameru a krásnou přírodu. Jinak byl film utrpením a podotýkám že z něj po půl hodině dva lidé odešly.

plakát

Saulův syn (2015) 

Myslím že zdejší hodnocení je značně nadhodnocené. Rozmazaná kamera v pozadí mi hodně vadila, jelikož až na pár momentů nebylo prakricky vidět nic jiného nez ksicht hlavního "hrdiny". On to totiž zrovna hrdina moc nebyl, jelikož zápletka filmu byla dost prostoduchá a troufám si říci blbá. Celý film hledal rabína aby mohl pohřbít někoho kdo ani nebyl jeho syn, celou dobu mu všechno hladce procházelo a ostatním hatil útěk jak mohl. A nakonec ho stejně zastřelily. Do toho pořád jen německé výkřiky a zmatené běhání. Takže za mě velké zklamání.

plakát

Lída Baarová (2016) 

Byla jsem na predpremiere jiz 19. 1. v ramci Ladies night a musim rici ze film se mi moc libil. Samozrejme ze ve srovnani napr. s Formanovym Amadeem je film Lida Baarova na nizsi urovni, ale na druhou stranu kdyz si uvedomite, co se za posledni desetileti toci u nas za braky je tento film na vysoke urovni a myslim ze uspwje i v evropskem meritku. Spousta lidi kritizuje vyber titulni predstavitelky a to ze neni Lide Baarove podobna. Uprime zadna herecka nebude jako Lida Baarova, nebot ta byla jen jedna. Neni nutna 100% podobnost ale hlavni je pribeh. A ten zde byl. A k tomu krasne dobove kostymy, liceni, architektura a atmosfera.A moc pekna byla i hudba. Herecke vykony vynikajici a byt jsem byla skepticka ke Krizovi coby Hitlerovi tak ani ten nakonec nezklamal. Me doba v kine rychle utekla a klidne bych koukala dal. A tem kteri zde hodnoti Odpad! doporucuji pustit si nejaky beckovy film made in USA, to je jejich parketa. A zamyslet by se meli i ti, kteri hodnoti film aniz by ho vubec videli.

Ovládací panel