Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (393)

plakát

Špunti na vodě (2017) 

Hrůza. Žádný děj, hrozné postavy, rádoby dramatické vsuvky. Dneska stačí mít k natáčení filmů kameru, vyrazit do pěkného prostředí a přemluvit pár herců, aby se ztrapnili. Tohle nemohlo bavit ani je samotné.

plakát

Zaklínač - Něco více (2019) (epizoda) 

Bohužel závěr je nakonec zklamání. Velmi dobrá epizoda, ale z knižního potenciálu zde bylo využito tak 60%

plakát

Klaus (2019) 

Perfektní, dokonalé. Ještě nikdo nezpracoval dané téma s takovým umem a grácií - pro malé, starší i dospělé. Poklona, a to hlavně za vizuální stránku. Díky.

plakát

Pokémon film: Volím si tebe! (2017) 

Skoro masterpiece. Tenhle návrat ke kořenům mě hodně bavil. Škoda, že nezůstalo u původních postav a první sto padesátky.

plakát

Slunovrat (2019) 

Ari Aster už podruhé napsal a natočil zajímavý film. Sk univ je mnohem lepší než Heritage. Ale... Udelal to zase... Zase naprosto zazdil finále filmu a udělal z toho nic neříkající WTF moment. Škoda, tohle mělo obrovský potenciál.

plakát

Joker (2019) 

Joker je filmem, který naprosto jednoznačně podtrhuje, proč mám rád DC a těžce nemusím řadu Marvelek. Superhrdinové od Marvel jsou pro děcka, DC je značka, která přináší silné filmové zážitky pro běžného diváka. Nikdy bych nevěřil, že o Phoenixovi budu přemýšlet jako o jednom z nejlepších mužských hereckých výkonů, co jsem viděl. A stejně tak jsem nevěřil, že by se někdo mohl vyrovnat Heathovi a možná ho i překonat.

plakát

Teroristka (2019) 

Hodně jsem se těšil, hodně jsem si po traileru sliboval. Ale ve finále to je jak dva díly Ulice dohromady. Velké zklamání, to nemohlo bavit ani herce. Skvělý námět, ale naprosto zničený scénářem a režii.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) odpad!

Říká se, že tenhle svět je v prdeli. Minimálně podle filmového vkusu současných diváků určitě jo. Vydržel jsem 30 minut, víc by ve mně asi vyvolalo epilepticky záchvat. Poslední dobrý (vyjma Deadpool) Marvel hrdina je zničený.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Asi největší seriálová dávka toho nejlepšího, co si od seriálu přát. Dokonalé po všech stránkách.

plakát

Pokémon: Detektiv Pikachu (2019) 

Kašlete na rádoby hity tipu Avengers a točte Pokémony, protože potenciál je neuvěřitelně vysoko. Doufám, že Detective vytriska hodne peněz a studio do toho půjde znova. Objektivně 75 %, subjektivně 90 %. Nebyt slabšího finále, byla by to pecka.