Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Dětství, dospívání, dospělost...Simpsonovi mě provázeli dosud celý život, a tak doufám, že jen tak naše žlutá rodinka neskončí. Srdeční záležitost!

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Vynikající počin, který jsem skutečně docenil až v 6. sérii, o které jsem si myslel, že je poslední z celého seriálu. Pocit nostalgie a smutku naštěstí vystřídala radost nad tím, že uvidím minimálně další dvě série. Možná si většina z vás už přeje konec seriálu, a to proto že kvalita dílů má klesavou tendenci, jenže já jsem přesvědčen o opaku. Není to jenom sitcom, je to super příběhový seriál, postavy se mění, stárnou a zařazují svůj život do správných kolejí. A přesně v tom je síla HIMYMu, přesně proto rád pravidelně usedávám před obrazovkami a zapomínám na všechny starosti. Tahle partička pěti skvělých lidí mě totiž vždy dokáže pobavit, po srdci pohladit a jednou...no, bude to těžké loučení. Ale jako by slova Barneyho vystihovala vše: It is LEGEN - wait for it - DARRY. Po pár letech aktualizuji po skončení seriálu: Ten konec mě dostal :(.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Asi největší seriálová dávka toho nejlepšího, co si od seriálu přát. Dokonalé po všech stránkách.

Temný případ

Temný případ (2014)

Hodně silné, hodně silné kafe... A je úplně jedno, že se první tři díly (resp. druhý a třetí) vlečou. Tohle je po stránce kriminální vynikající počin. A přitom ještě lepší je dějová linie, která se točí kolem dvou hlavních postav. A Matthew je neuvěřitelně uvěřitelný. Za mě v krátkosti prostě palec nahoru za příběh, herce, atmosféru (!), kameru a dokonce i za úvodní znělku. A ta myšlenka v posledním díle? No, prostě True Detective je třída :).

Hospoda

Hospoda (1996)

Pro mě stejně nejlepší postrevoluční český seriál. Mám strašně moc rád postavy, humor a především to prostředí dnes už staré, obyčejné a přece krásné hospody. Čert vem všechny nedodělky, já mám Hospodu prostě rád! Některé díly zcela geniální a krása devadesátkového lokálu jakbysmet :).

Comeback

Comeback (2008)

Rozhodně spíš subjektivní než objektivní hodnocení, ale mě Comeback vždy bavil. Podobně jako na Hospodu se na něj můžu za pár let podívat a stejně mě nepřestane bavit.