Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené seriály (9)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Těžko lze vystihnout, co na tomhle seriálu nejvíc přitahuje. Vím, že po zhlédnutí prvního dílu mi trvalo dva roky, než jsem se rozhodl podívat na další... Taky si pamatuju, jak mi trochu vadily kulisy, interiéry lodi. Dnes už jsem ve fázi, kdy je naprosto vyloučené podívat se s kýmkoli na libovolný díl. Byl jsem několikrát obviněn, že když všem řeknu, jak přesně bude konverzace pokračovat, že jim to údajně nějak zkazí požitek ze sledování. No nevím, já si to pořád užívám! Po deváté řadě (která pro mě byla rozhodně nejslabší), když začal Red Dwarf X, jsem se dost bál, aby mi to nepokazilo dojem z celého seriálu. A světe div se, hned první gag s losem ještě upevnil můj pomyslný seznam kultovních seriálů. Schválně ať někdo jmenuje tak zdařilý comeback.

Kancl

Kancl (2005)

Definice toho proč je nejen americká verze The Office tak zábavná je těžko odhadnutelná. Atmosféra v DM je prostě tak strašně trapná, až to pro mě nepochopitelným způsobem překračuje meze zpátky na pole neuvěřitelné zábavy. K tomu samozřejmě přispěli neokoukaní herci a z Kanclu se stala záležitost koukatelná až do úplného konce.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Ačkoliv tento seriál je primárně komediální (což je v doktorském prostředí opravdu příjemná změna), nekazí ho ani občasné dramatické momenty. Naopak se velmi podařilo takové momenty natočit vkusně a bez zbytečného ždímání. Ve zbytku seriálu jsem pak nestačil žasnout nad dokonale hlubokou psychologií postav, vážně jsem nenašel snad jedinou charakterovou chybu. No a na závěr se k tomu přidají všechny ty drobnosti katapultující Scrubs téměř k mezím dokonalosti - improvizace Neila Flynna, nevšední proslovy Dr. Coxe anebo absurně doslovné snílkovství Johna Doriana.

Ovládací panel
4 body