Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Postal

Postal (2007)

Lidi proč dáváte hodnocení odpad když jste to ještě neviděli jen kvůli tomu že to natočil Uwe Boll. On už se ze svých chyb poučil stačí se podívat na jeho filmy Stoic a Tunnel rats. Navíc Postal je úžasnej film s černým humorem a skvělou hudbou všech žánrů a jde vidět že Uwe se ničeho nebojí.

Piráti

Piráti (2005)

Nejlepší péčko, který sem kdy viděl =D pořádný hardcore akce s pořádnejma dudama a skvělym příběhem =D

Nenávist

Nenávist (2004)

jasnejch pět hvězd, protože toto je dodneška můj nejstrašidelnější horor. Už ho znám velice dlouho, ale jakmile jsem uviděl obrázek Kayaky v jednom časáku, bylo mi asi 11-12 let, už nikdy jsem ten časopis neotevřel a ten obrázek mě fakt strašil každej večer. D9ky bohu, že jsem z toho vyrostl. Ale co se filmu týče původní nenávist sází spíš, že celý film budete mít husí kůži a tato spíš na to, aby vás vyděsila, proto je ve filmu spousta lekaček, u kterých se mi až zhouplo srdce.

Země mrtvých

Země mrtvých (2005)

Když tenhle film vyšel, byl jsem ještě takovej poseroutka a na horory moc nebyl, zanedlouho už i tak moc nevadily, ale zombie horory jsem moc nesnášel, protože se mi v nich nelíbí taková ta přesila. Takže jsem si slavnostně zapřísahal, že se na tenhle film nikdy nepodívám. Uběhly dva roky a já v kině dostal filmovej poster tohohle filmu a docela mě to začalo lákat, ale vzpomněl jsem si co semnou v mládí udělal resident evil, takže jsem to radši opustil. Až nakonec v květnu 2011 jsem byl vzhůru asi do dvou do rána a přepínal v telce kanály a když jsem se zastavil na primě, tak dole mi to ukázalo země mrtvých, řekl jsem si, že když už jsem takovej hororovej fanda, tak to už prostě musim dát. Atmosféra byla temná a dala se krájet, skvěle zahranej big daddy mě fakt dostal. Lekaček moc nebylo, ale ta brutální scéna v tom vojenským stanu se mi hodně líbila. Občas jsem si, ale radši zmenšil obraz když jsem vyciťoval, že se blíží něco děsivýho, ale jinak jsem to s úlevou zkouknul a nelituju, Romero se fakt vyzná ve svém žánru =) ještě tu noc jsem si ten filmovej poster pověsil na dveře, předtím byl stočený a uklizený v rohu.

Zombieland

Zombieland (2009)

já tedy na zombie horory moc nejsem ale tenhle mě velice zaujal. A zvlášť tím že na konci přežijí všechny hlavní postavy.