Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Pořady (5)

Whose Line Is It Anyway?

Whose Line Is It Anyway? (1998)

Můj nejoblíbenější pořad tohoto typu. K Whose Line Is It Anyway jsem se dostala přes videačesky a vždycky se těším, až lidi odtud přeloží novou scénku. Ne že bych neuměla anglicky, ale pokud bych se dostala k nějaké obsáhlejší databázi epizod, tak by mě od obrazovky asi nikdo neodtrhl. Samozřejmě jsou slabší a silnější díly, ale tak je to se vším. Tento pořad mě zkrátka hrozně baví, moje nejoblíbenější hry jsou scénky z klobouku a rychlá změna. Naopak moc nemusím zvukové efekty. Nejstylovějším kouskem je vypravěčský počin Colina a Ryana ve stylu film noir s tématem pizzerie a z těch čtyř mám nejraději Ryana :-D

The Graham Norton Show

The Graham Norton Show (2007)

Super show. Dost záleží na hostech, ale většinou je to fakt sranda, zvlášť díly s Ewanem McGregorem, Robertem Downeym Jr., Judem Lawem a Marekm Ruffalem jsou nejlepší. Líbí se mi ten koncept, že tam přijdou všichni hosté najednou a komunikují i mezi sebou, ne jen s moderátorem.

MasterChef

MasterChef (2010)

Neuvěřitelně mě to bavilo. Pořady o jídle prostě můžu, a zvlášť o takovým jídle. Celá soutěž má spád, porotci jsou super, Joe Bastianich je ještě větší drsňák než Gordon Ramsay. Jediný co mi vadilo byla afektovanost těch soutěžících, ale s tím už se musí nějak počítat...

Nutné k přežití

Nutné k přežití (2006)

Od té doby, co nemám discovery channel, pro mě sledování televize ztratilo skoro veškerou atraktivitu. Bear Grylls vysvětluje jak si postavit improvizované obydlí, jak překonat nejhorší terény a počasí, jak nechcípnout žízní a hlady, zábavně a s přehledem, jakoby vlastně o nic nešlo a v podstatě to byla strašná zábava.Jasně, vím že seriál není autentický, ale vypadá to prostě pěkně. A Bear taky vypadá pěkně .

Večerníček

Večerníček (1965)

Večerníček je pořad, který jsem sledovala pravidelně a u kterého jsem vydržela nejdéle, i když se na něj teď nedívám. Nejlepší byly staré večerníčky jako Krtek, Bob a Bobek, Zvířátka pana Krbce a Pohádky z mechu a kapradí. Ty moderní byly protivný a blbý.

Ovládací panel
2 body