Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (195)

plakát

Americký kickboxer II (1993) 

Pro fanoušky béčkových akčňáků, kteří na těchto filmech, jako já, vyrůstali, jistě nostalgie, ale proč aspoň ta paní neumí zahrát že jí unesli dítě a místo toho máte celou dobu pocit, že v obchodě ztratila kabelku, kde měla pár drobných a najala si dva EX, aby jí tašku vrátili? Proto já osobně mám problém s ženskými postavami v těchto filmech, málokdy jsou přesvědčivé.

plakát

Neporazitelný: Návrat krále (2016) 

Tohle je přesně ten případ, kdy si člověk řekne, že tomu filmu chybí atmosféra, šmrnc, charisma. Boyka skvělý jako vždy, ale není to ono. Po dvojce a trojce má člověk pocit, že to v něm zanechalo nějakou odezvu. Tohle je ne úplně tuctový film, ale nemá k tomu daleko. I když konečná pointa se mi líbila a trochu ten film vyzdvihla.

plakát

Černé ovce (1992) (pořad) 

Dala jsme si odpolední maraton s Černými ovcemi. A můj dojem? Že to je pořad o lidské hlouposti. Než něco podepíšu, přečtu si to. Nekupuju nic pod nátlakem, kožená bunda za 700Kč nemůže být kvalitní! atd, atd, atd... Takže na pobavení dobré, ale čekat od toho něco vážného nejde, protože do většiny těch problémů se lidi dostanou sami a pak si na tu svoji hloupost ještě zavolají televizi.

plakát

Titanic (1997) 

Měli jsme tehdy zakázáno ze školy na film jít, bylo nám asi deset. Já ho dostala o nějakou dobu později k vánocům. ... Na tu dobu výborná grafika, dnes už člověk vidí trochu víc tu umělost. Hudba fantastická, ještě mám někde soundtrack, oba dva. Dalo by se říct, že ve filmu není zbytečná scéna a i když bych se snažila nějakou najít, narychlo si nevybavím žádnou. Což bývá dobré znamení. Film už si dnes nepouštím, ani na něj nekoukám v televizi, ale tehdy... to jela VHSka pořád.

plakát

Karate tiger 4: Král kickboxerů (1990) 

Další moje srdcovka. Dnes už vím, že ty hlášky jsou pro akční devadesátky typické... Tehdy jsem je hltala...

plakát

Americký ninja 5 (1993) 

Tenhle díl jsem viděla jako první z celé série, to mi bylo asi sedm let. Už tehdy se mi moc líbilo, že se člověk může nindžucu naučit na pár dní... Realita je však jiná, ne? :-D Ale možná na to má vliv i to, že chlapcovi v krvi koluje nindža krev!

plakát

Americký ninja 3 (1989) 

Spíš ze sentimentu dávám dvě hvězdičky, být naprosto objektivní, dostane to odpad. Ale devadesátkové béčkové akčňáky, to je prostě moje a pro ty mám slabost :-D Ale je přece nesmysl, aby boxer přepral bandu nindžů... :-D

plakát

Želvy Ninja (1987) (seriál) 

Hráli jsme si na ně ve školce. Srdcovka, ale přiznám se, že od dob mateřské školy jsme kreslené Želvy nindža neviděla.

plakát

Návrat do ráje (1986) (seriál) 

Jako malá jsem ten seriál měla hrozně ráda. Čím jsem starší, tím vidím i nějaké nedostatky, ale to asi bude profesní deformace :-D Ale možná zase přijde čas, kdy se na něj zase podívám.

plakát

Slunečná - Sázka (2020) (epizoda) odpad!

Vzala se parta z Ohnivýho kuřete a přesunula se do jinýho seriálu. Což by mi nevadilo, Ohnivý kuře jsem měla ráda, dodnes si občas pustím nějaké epizody. Ale nemůžu se dívat na seriál, kde je mi hlavní hrdinka neskutečně nesympatická. Druhý díl jsem dala jen do poloviny. EDIT: Občas ze zvědavosti kouknu i na další. Stále o ničem. Interiéry mají lepší i ochotníci, kancelář, Jankův byt, neskutečně odporný, bezduchý interiér. Protože ale už se v dnešní době nedivím ničemu, tak mě ani nepřekvapuje obsazení herečky Terezy Brodské, která mluví hrozně nepříjemně, nemá výslovnost a neustále to zní, jako by byla opilá. Hodně špatné obsazení. Odporné interiéry. Nerovná se dobrý seriál.