Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (174)

plakát

Demolice (2015) 

Nevím vlastně proč 4 hvězdy. Ale prostě mě to udrželo a bavilo celou dobu.

plakát

Kdo se směje teď (2023) 

Super zábavná a akční komedie, která si tak trochu dělá srandu i z ruSSké nátury, což to ještě povyšuje. Pořád se něco děje a nenudíte se. Nerozumím proč to má pouze lehce přes 50 %, většina lidí jsou prostě diletanti hodnotící komedie nebo třeba i horory měřítkem oskarových dramat a mimožánrově porovnávají jablka s hruškami.

plakát

Nic ve zlým (2023) 

Překvapivě fajn, nenásilná a pohodová komedie. Když do toho člověk nejde s obrovskými očekáváními, tak je mile překvapen.

plakát

Velké nic (2023) 

Je dobré uchovat takto na paměti bezpáteřní zrůdy typu Peterková a jí podobní dezolátní antivax covid popírači, kteří naprosto ničím, nijak ani nikomu neprospěli. Svým nedodržováním ničeho a relativizací covidu celou situaci jen zhoršovali a eskalovali. Jsem tak moc rád, že jsou tyhle existence zdokumentovány a nezůstanou zapomenuty. Stejně tak jako neschopnost vlády v čele s StBákem Burešem. Ale zejména to období lidské solidarity a semknutí a extrémní nasazení všech zdravotníků a státních složek. I policie zasahujíci proti té demonstrující zvěři… těm všem je třeba děkovat za to, že jsme to nějak zvládli. Nebýt mameluků kolem Peterkové a neschopných lidí ve vláde, mohlo tady ještě tisíce a tisíce lidí dnes být.

plakát

Bílý šum (2022) 

Absurdita bez pointy, humoru a smyslu. Má to být absurdní komedie, tak absurdní stoprocentně, ale spíše tragikomedie. Chtěl bych si poslechnout ty pseudointelektuály obhajující jak je toto skvělý počin a umění…

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

Já teda nevím, rozumím pokusu o satiru a kritiku zbohatlíků. Ale na tom filmu nespatřuji nic zábavného nebo oslnivého. Prostě nic neříkající dvě a půl hodiny přehypované nudy nad kterou tady v komentech žasnou pseudointelektuálové potěšení z jakéhosi pokusu o nastavení zrcadla společnosti, který mi ale přijde zcestný, prázdný a mimo mísu. Jestli mělo jít o nějakou reflexi a kritiku společnosti, tak nevím nevím. Někde srovnávali k filmu Dont Look Up. Ten byl perfektním zrcadlem a sondou dnešní společnosti, fungování a systému hodnot. Tohle v žádném případě. Nedoporučuji nikomu, kdo si nehraje na to jaký není veledůležitý filmový kritik a znalec navštěvující festivaly ve snaze hledat něco ve filmech o ničem jako je tento…

plakát

Menu (2022) 

Jeden z nejokázalejších, nejoriginálnějších a nejodvážnějších filmů, které jsem v poslední době viděl. Prostě nekonvenční kousek pod vedením brilantního šéfa.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Upřímně jsem čekal mnohem víc než tuto historickou sondu. Na jednu stranu je zase fajn odprezentovat veřejnosti příčiny husitských válek. Herecké výkony a dobovost super, stejně tak hudba. Ale režije v některých sekvencích dost marnotratná. Doufal jsem ve větší akci, bitvy husitských válek apod. Velký potenciál a zajímavá část dějin českých zemích zůstala nevyužita.

plakát

Black Adam (2022) 

Další z řady mnoha superhrdinských odpadů na jedno brdo… tohle může opravdu zaujmout a dlouhodobě uspokojit jen hodně nenáročné a jednoduché publikum. Ale přece jen, primárně je to určeno pro amerického diváka, který je ještě méně náročný než Češi hltající Ulice, Ordinace a Výměny manželek nebo Prostřínka…

plakát

Král Staten Islandu (2020) 

Překvapivě poutavé a zajímavé uctění povolání a života hasičů. Čekal jsem že to bude víceméně příběh o ničem, který se bude táhnout. Ale nakonec milé překvapení. Fajn herecké obsazení, hudba.