Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (180)

plakát

Hotýlek (1975) (seriál) 

Vtipných momentů bylo opravdu dost. Ale bohužel snad v každém díle ta gradace zajde až za hranu a začíná to být trapné. Lepší by bylo místo ždímání jednoho gagu raději přidat další z jiného soudku. Ale jinak jsem se vcelku dobře bavil.

plakát

Hrabě Monte Cristo (1998) (seriál) 

Neviděl jsem to celé, ale přišlo mi to takové prvoplánovité a jednoduché

plakát

Hrátky s čertem (1956) 

Na mě moc papundeklové, budovatelské a jednoduché. Ale hrůza to taky není.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Některé díly za 5*, většinou ty, které souvisely s nějakým delším příběhem a měly tak šanci se trochu rozvinout. Ovšem některé jiné díly jsou skoro nekoukatelné, bez špetky nápadu a napětí, plné klišé (ještě jsem zapomněl na milostné příběhy jako z telenovel). Takže výsledek průměr.

plakát

Chicago (2002) 

První a poslední (doufám) muzikál, který jsem viděl. Hudba a tanec mě ve filmu bohužel nudí až vadí. Ale jednou si to zažít je povinnost :-))

plakát

Já, Mattoni (2016) (seriál) 

Viz Malarkey. Historické seriály a filmy mám rád, ale to proto, že minulost bývá zajímavá a poučná. Zajímavější, než leckterý vymyšlený scénář. Tady ale scénář pokulhává - je to prostě moc telenovela. Přitom jako by tomu chyběla i živost.

plakát

Já, robot (2004) 

Je to moc jednoduché. Akční film s troškou "zákonů robotiky", aby se neřeklo.

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Seriál s výborným nápadem. Ale pozor, později jsem se na to přestal dívat, protože už mi to přišlo všechno stejné, takže hodnotím pouze část.