Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Rocky

Rocky (1976)

ROCKY, to je film, kterej stavim úplně nad všechny ostatní. Nebejt jeho, tak ani na filmy nekoukam. Rocky je pro mě člověk, to se ani nedá popsat, prostě moje modla, idol, hrdina atd...a Sylvester Stallone? Na světě neni lepší herec, pro mě ne! Pro mě jasných 5*, ale jenom na vysvětlenou, ani na obloze neni dostatek hvězd, který bych chtěl tomuhle filmu dát!!!!!!!!!!

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Absolutní bomba!!! Musim se přiznat, že jsem se hodně dlouho na tohle veledílo nechtěl podívat, nemam totiž rád moc dlouhý filmy, jenže moji známý do mě pořád ryli, že Pulp fiction prostě musí vidět každej. Naštěstí jednou u nás v kině někdo uspořádal promítání PF pro studenty zadarmo, tak mě tam kamarád vytáhl a jsem mu za to vděčnej, protože sám bych se k tomu asi nikdy nedokopal. Některý lidi říkají, že je to místama nudnej film, ale já se nenudil ani vteřinu! Od doby, kdy jsem to viděl prvně si to pouštim skoro každej den a umim to odvyprávět téměř doslova. Tím se dostávam k českýmu dabingu, kterej je vynikající. Dvojice Vincent a Jules je nenahraditelná, ale nejvíc mě dostává Winston Wolf v podání Harveho Keitela, tahle postava mě vždycky nutí brát všechno na lehkou váhu a ničim se zbytečně nezatěžovat. Takhle bych mohl film vychvalovat pořád. Takže když to shrnu, podle mě je tohle spolu s Forrestem a Shawshankem jeden z nejlepších filmů všech dob!!! Zkrátka silnej filmovej rok 1994.

Kmotr

Kmotr (1972)

Mluvim jenom z vlastní zkušenosti...myslim si, že bez přečtení knížky si to člověk nemůže plnohodnotně užít! Knížka mi k filmu dala hodně vysvětlení, některý věci by mi asi jinak nedávali smysl. Ikdyž třeba Vykoupení ze Shawshanku jsem taky nečetl a film jsem si užil parádně, takže každej podle svýho gusta. Ale knížku Kmotra stoprocentně doporučuju a film doporučuju dvěstěprocentně. Každopádně co se filmu týče, je to asi to nejmistrovštější dílo snad ze všech!!!!!!!! 110% a 10 hvězd!!!!!!

Sbal prachy a vypadni

Sbal prachy a vypadni (1998)

Moje LIBOVKA! Musim se přiznat, že jsem to uplně pobral až napodruhý, ale to nemění nic na tom, že je to muj top10 film. Takhle zamotanej a pak perfektně rozuzlenej scénář vymyslí vážně jen mistr ve svym oboru! Výbornej humor a super obsazení (Jason Statham si tu udělal dobrý jméno) a pro mě hlavně nejhustší borec Vinnie Jones, ten chlap mě vždycky dostává.

Con Air

Con Air (1997)

Díky tomuhle filmu patří Nicolas Cage k mojim nejoblíbenějšim hercům. Super akčňák nacpanej skvělejma záporákama. Con Air a Skála = nej co si můžu přát

Skála

Skála (1996)

Jasně, že Connery s Cagem jsou hlavní postavy, dělaj film srandovnějšim...ale podle mě ten, kdo dělá Skálu Skálou je Ed Harris. Ten tomu dává to napětí, to očekávání, tu sympatii!!! Akčňák, kterej nikdy nevynecham, to se ani nedá. Co k tomu dodat, snad jenom říct nám kdo teda doopravdy zabil Kennedyho!!!

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Vždycky, opakuju vždycky dám přednost Poslednímu skautovi před Smrtonosnou pastí... néé že bych past neměl rád, to určitě ne, je to výbornej film, ale na tuhle PECKU to nemá!!!!!!!!!!!!! Chtěl bych bejt člověk jako Joe, pohodovej, klidnej a nic by mě nerozházelo, akorát bych nechtěl dostávat tolik do držky:)

Tváří v tvář

Tváří v tvář (1997)

Film ve kterym jsou oba hlavní herci jak padouchy, tak i slušňáky. Vlastně víc ve filmu fandim Cageovi, ikdyž vim, že on je hlavní parchant. No, kdo viděl, tak mě chápe a kdo neviděl pochopí až to uvidí! Cage měl vždycky štěstí na role a tohle je další do sbírky. Výborně zpracovanej nápad s totální záměnou identit. Bez větších průtahů 90%

Cliffhanger

Cliffhanger (1993)

Cliffhanger je výbornej akčňák, od kterýho se od začátku do konce neodtrhnete. Sly jako vždy super, co se týče záporáků, tak z těch mam nahnáno ještě teď a navíc nádherná příroda...5 hvězd a nikdy neuberu

Vzpomínka na Titány

Vzpomínka na Titány (2000)

Náhodou jsem na to narazil v televizi,tak jsem na to mrknul a byl jsem moc mile překvapenej. Denzel jako nenáviděný černoch dokáže téměř nemožné, stmelit partu bělochů a černochů, kteří jsou ve věku kdy jim někdo jenom těžko vyvrátí jejich názor. Snad ve všem tohle překonalo můj oblíbenej film Coach Carter. Nemůžu si to vynachválit...