Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (219)

plakát

Herec (2020) (seriál) 

Potěšilo kvalitní zpracování, výborně zahraný, pointy, zvraty...na televizní inscenaci velmi dobré.

plakát

Kandidát (2013) 

Bomba. Marketingovy matrix v modernim strihu svetove urovne. Fakt jsem cumel. I vcetne zaverecne pointy. Well done, Bobe!

plakát

Equilibrium (2002) 

Zbytecne nasilne, akcni sceny smesne, ani to prostredi nebylo nejak dobre propracované. Alespon obcas nejaky zvrat a zakladni myslenka usly.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Předlohu jsem nečetl. Film byl pro mne zajímavý hlavně tím, že těch 6 příběhů bylo rozkouskováno na kousky a člověk to zvládl sledovat. Také že tam hráli různé role stejní herci, dobrá finta. Příběhy byly většinou akční thrillery z různé doby, do kterých vkládali autoři nějaké pseudofilosofické plky. Pro děcka asi dobrý, proto to tu má takové vysoké hodnocení. Uvažoval jsem o 4*, ale často to bylo zbytečně drastické a násilné, tak jsem šel s hodnocením níže.

plakát

Povodeň (2005) (TV film) 

Tomu se rika herecky koncert.

plakát

Dokonalá loupež (2018) 

Loupeni bylo vymakane a zabavne, prestrelky zbytecne, prehnane, nerealisticke. Vytahnout kulomet v zscpe na dalnici apod.

plakát

Tři bratři (2014) 

Tohle se vubec nepovedlo. Zpivat i normalni dialogy byla pekna blbost, nefungovalo to a spousta hercu zpivat moc neumela. Vyprava a digitalni triky nebyli spatne.

plakát

Neznámý (2011) 

Velmi povedený je dějový obrat, to se mi hodně líbilo a nečekal jsem to. Akční scény obsahovaly spoustu žánrových klišé, škoda.

plakát

Stehlík (2019) 

Zdlouhave, pomale a ke konci se to uz tak nejak opakovalo.

plakát

Tygr a drak (2000) 

Některé momenty byly vynikající, ale bojové scény s létáním už hodně přeháněly. Pokud se nelétalo, choreografie scén byla výborná, rychlé, téměř baletní výkony.