Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (367)

plakát

Bláznivá střela (1988) 

Parodie už nejsou, co bývaly. Možná by se mohli tvůrci současných parodií naučit trochu pokoře a učit se u klasik žánru, ale toho se asi nedočkáme. Škoda.

plakát

Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000) odpad!

Brilantní a po všech stránkách dotažený film s působivými hereckými výkony, efekty a dějovou zápletkou. Vážně? Ani v nejmenším!

plakát

Bolt - pes pro každý případ (2008) 

Nejvíc si mne za celý film získal křeček zavřený v plastové kouli. Tak mimózní tragikomickou postavu už jsem dlouho neviděl.

plakát

Caddyshack (1980) 

Ten sysel je prostě boží!

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Já jsem dostal, co jsem čekal. Americkou propagandu, ale zábavně podanou, navíc se sympatickými herci a přehlednou akcí. Popcornovka jak má být...A teď už zbývá jenom jediné: Avengers assemble!

plakát

Celebrity Deathmatch (1998) (seriál) 

Povedená blbůstka. Škoda kolísavé kvality jednotlivých dílů.

plakát

Cemetery Junction (2010) 

To je úplně super film. Super film o maloměstě, snaze o vymanění se z jeho vlivu a o lhaní sobě samému o své vlastní budoucnosti i minulosti. Atmosféra 70. let a výborní herci jsou už jen taková malá třešnička na dortu.

plakát

Cesta do pravěku (1955) 

Karel Zeman je král trikových záběrů. Snímek je o třicet let mladší než třeba Souboj titánů a podle mého názoru je na daleko lepší úrovni.

plakát

Cesty domů (2010) (seriál) 

Nový český seriál, který je úplně stejný jako všechny ostatní. Špatný. A se stejnými herci. Špatnými. A ta jedna hvězdička je asi moc, ale mám rozvernou náladu.

Ovládací panel
8 bodů