Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (284)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Tim Burton a Johnny Depp opět dokázaly svou genialitu.Filmu dává 4* za skvělé zpracování grafiky a celkovou zábavu.

plakát

Americké psycho 2 (2002) 

Rachael je sebevědomá studentka, která když si něco umane tak to prostě musí dostat. Je schopná kvůli tomu i vraždit. A právě to dělá když se chce dostat na důležité místo u policie. No kdo jí stojí v cestě tak zemře. Celkem by mě zajímalo proč tu má film 30%?! Film je zábavný a ta nadřazenost Rachael a ta její pohoda u zabíjení je skvěle koukatelná. Divím se a aspoň pomáhám 5*.

plakát

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) 

Na filmu jsem byl v kině a v mé hlavě je nechápavost proč má tak málo procent. Film mě zaujel skvělím napětím, velkým hadem a rád jsem se na něj podíval po druhé, třetí a tak dále. Líbil se mi i více než jednička.

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Co dodat :)

plakát

Armáda temnot (1992) 

Třetí díl jedné z nejzábavnějších filmových sérií. Moc mě bavily všechny díly ale tenhle asi nejvíce. Bruce Campbell se zde dostává do staré doby, kde pomáhá obyvatelům hradu před zlem.

plakát

Assassin's Creed : Lineage (2009) 

Animovaný film o ASSASSINOVY, jinými slovy nájemnému vrahovy. Své rodině lže o své práci a chodí po nocích vraždit.

plakát

Avatar (2009) 

Kouzelný film roku 2009. Krásná příroda a místo děje. Ta hudba a romantika. Sam Worthington a Zoe Saldana jako dva modří lidé. Avatar mi přípomíná procházku růžovým sadem až na to vojsko. Krásný příběh a dávám mu Oscara jak za režii tak za film. AVATAR SI HO ZASLOUŽIL.