Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Obsahy (73)

Spike

Spike (2008)

Čtveřice přátel se rozhodne odbočit z hlavní trasy a dorazit tak do cíle zkratkou lesem. Brzy se ztratí v terénu. Navíc mají podezření, že je někdo, nebo spíše něco sleduje.

Návrat do Silent Hill 3D

Návrat do Silent Hill 3D (2012)

Heather Mason a její otec jsou už od jejích dětských let na útěku před temnými silami. Když má Heather osmnácté narozeniny, její otec záhadně zmizí a jí pronásledují děsivé noční můry. Brzy si začíná uvědomovat, že pokud chce otci pomoct, musí se vydat do démonického světa.

Dangerous Worry Dolls

Dangerous Worry Dolls (2008)

Eve si musí odsedět ještě půl roku v ženské věznici. Pak konečně potká svou milovanou dcerku. Nastává však problém. Ředitelka věznice si na Eve zasedla a problémy jí dělá i sadistický dozorce a šéfka gangu. Nečekaně jí však pomůžou loutky, které dostala od své dcerky.

Outrage

Outrage (2009)

Mladá žena je přinucena opět si prožít noční můru z dětství, kdy se během prázdninového výletu do lesa stala cílem bývalého armádnímu snipera. Během této hry na myslivce a zvěř se bude muset postavit nejen střelci, ale i démonům minulosti.

Sculpture

Sculpture (2009)

Ashley je mladá umělkyně, která se nemůže smířit s náhlou smrtí otce. Vrací se do rodinného domu, kde se jí vracejí vzpomínky na dětství. Aby je vytěsnila, rozhodla se vytvořit nové dílo, sochu ideálního muže.

Vampiro

Vampiro (2009)

Ve východní části Los Angeles nebývají večery bezpečné. Z jiné dimenze sem totiž pronikají upíři. Jeden z nich si oblíbil Blance a navíc si ji vyhlédl jako oběť svých sexuálních choutek.

Don't Look in the Cellar

Don't Look in the Cellar (2008)

Skupinka přátel se rozhodne na Halloween udělat něco vzrušujícího. Vloupají se do opuštěné psychiatrické léčebny. Když dojdou až do podzemí budovy, zjistí že tu něco není v pořádku.

Wake Up Dead

Wake Up Dead (2003)

Představte si, že obdržíte od neznámého člověka tabletku a spolknete ji. Tohle přesně udělal Drex Green. Ztratil vědomí a probudil se ve vaně. Pod vodou byl patnáct minut. Jeho kamarádi si myslí, že se zněj stala zombie.

Cesta do pekel

Cesta do pekel (2010)

Skupina přátel vyrazí na výlet do Texasu. Během jízdy přes pouštní terény se stane svědkem rituální vraždy, kterou provedl gang motorkářů. Bohužel si jich gang všimne. Výletníci se ze strachu schovají v blízkém kostele a doufají, že je nebezpečí zažehnáno.

Edges of Darkness

Edges of Darkness (2008)

Tři navzájem propojené příběhy o skupince lidí a jejich boji proti hordě oživlých mrtvol. Hrdinové filmu se musejí postavit armádě zombies, kteří chtějí zlikvidovat svět.

Flick

Flick (2008)

Obyčejný policista vyšetřuje ve svém městě podivné vraždy. Ukáže se, že je provedl mladík, který byl před mnoha lety zabit. Teď se vrací, aby se pomstil a našel svou dávnou lásku, které je však nyní již 62 let.

Poker Run

Poker Run (2009)

Dva přátelé právníci vyrazí na motorkách na výlet, aby si odpočinuli od každodenních problémů. Během cesty se však stanou oběťmi dvou psychopatů. Začíná boj život.

Deadlands 2: Trapped

Deadlands 2: Trapped (2008)

Děj filmu se odehrává v USA. Vláda testuje novou biologickou zbraň na obyvatelích Hagerstownu. Ti však o tom nemají ani zdání.

Coffin Rock

Coffin Rock (2009)

Psychologický thriller vypráví příběh o mladé ženě, která nemůže mít děti se svým mužem. Už přes dva roky se o to snaží. Vyčerpaná a opilá udělá velkou chybu, vyspí se s neznámým mladíkem. Od této chvíle bude muset snášet jeho psychopatické, brutální útoky a bojovat o holý život.

Kazatel smrti

Kazatel smrti (2007)

Mladá dívka, která díky poruše auta odbočila do malého městečka, zjišťuje, že její příjezd byl předpovězen o století dříve uznávaným farářem. Součástí předpovědi je i to, že tato dívka má být součástí jeho strašného znovuzrození.

Snarveien

Snarveien (2009)

Lina a Martin pašují ze Švédska levný alkohol. Při jízdě autem, narazí na zátaras a proto se vydají okružní trasou přes švédské lesy. Uprostřed lesů mají defekt a pomoc hledají na opuštěné benzínové stanici. Když se k ní blíží, slyší křik ženy volající o pomoc. Nevědí však, že jsou sledováni kamerami a stávají se tak hlavními hrdiny filmu vysílaného on-line na internetu.

Noční vlk

Noční vlk (2010)

Sarah Tyler se rozhodne navštívit dům svých rodičů, který se nachází daleko od civilizace. Se svými rodiči má dlouhou dobu spory a tak jede vše urovnat. Bohužel neví, že v tajemném domě na ní a její rodinu čeká krvelačná bestie.

XII

XII (2008)

Vrah, který zabil několik osob je zavřen do vězení. Soud tak rozhodl, on s tím není smířen a vykřikuje, že se pomstí. Bohužel je po několika letech propuštěn a hodlá svůj slib pomsty dodržet.

Hunting Grounds

Hunting Grounds (2008)

Děj filmu se odehrává v budoucnosti, kde lidé loví divoká zvířata ve virtuálním světě. Skupina virtuálních lovců se rozhodne vyrazit na opravdový hon. Jsou však šokováni, že svět, který je jim představen v počítačovém programu, vypadá v realitě úplně jinak. Svět je totiž ovládnut oživlými mrtvolami.

Crushed

Crushed (2009)

Sousedé Tara a Ray spolu díky vzájemného flirtu skončí v posteli. Ray bere situaci jako obyčejný úlet a chce na Taru zapomenout. Tara se s tímto názorem nehodlá smířit a chystá na Raye krutou pomstu.

Reklama