Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Wednesday

Wednesday (2022)

Fantazie. Osobně nepamatuju, kdy jsem byl u obrazovky naposled takhle nadšený. Tolik osobnosti, který seriál vyzařuje ze všech svých dílčích částí, opravdu nevidíte každý den (ba možná ne ani každý rok). I přes veškeré svoje vtipy, hororové narážky a parodující momenty si seriál udržuje úžasnou atmosféru a příběh nikdy neztrácí na zajímavosti. Korunu všemu dává herecký souboj Jenny Ortegy a Gwendoline Christie.

1670

1670 (2023)

Nejvtipnější seriálový počin, který jsem viděl za poslední roky. Originalita z něj jenom září, každý díl je naplněn spoustou nových vtipů a některé gagy uvedené zezačátku se postupně vrací, ale nikdy ne v přehnané nebo nudné formě. Třešničkou jsou i některé příběhové linky.

Clarksonova farma

Clarksonova farma (2021)

Clarkson opět dokazuje to, co řekl už před lety v Top Gearu. "Sometimes my genius is .. it's almost frightening". Udělat takovou bombu z pořadu o farmaření, to skutečně nemá obdoby.

Heion sedai no idatentači

Heion sedai no idatentači (2021)

Neskutečně nabitý skvost, jak po vizuální tak skriptové stránce. Neznám žádný jiný seriál, který by tak krásně balancoval na hranici tabu svého vlastního média. Korunu tomu dává i fakt, že ze seriálu přímo čiší nepřímá satira na vše okolo shounen anime, přitom je Idaten zároveň v těchto věcech daleko lepší, než drtivá většina shounenů. Takto by se mělo satirovat: nepřímo popichovat, a zároveň ukazovat, jak to má správně být.