Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (970)

plakát

The Covenant (2023) 

Takové malinko televizní "Zachraňte tlumočníka Ahmeda".. Na rozdíl od Vojína Ryana z roku 1998 to bylo méně funkční v přestřelkách. Talibánci padali v detailních záběrech jak hrušky a naši představitelé byly kulkama obsypáni jen všude kolem. Ale to je takový ten Spielberg vs Ritchie. Toho "válečného" realismu se prostě nedostávalo, ale jinak vše ostatní na jedna.

plakát

Nikdo tě nezachrání (2023) 

Proboha od tohodle opravdu ruce pryč!! Dost možná nejhorší film jsem v roce 23 viděl. Asi to nejlepší najdete v traileru. Ufouni se odkryjí snaf po 15minutách a poté už je to jen horší a horší a na konce člověk už jen kroutí hlavou. Mimochodem ve filmu do 3/4 stopáže zazní jedna krátká věta.. Jinak nic nemluví se tam. Herečka se nemusí učit text, přiloženo máte za 30sekund.

plakát

Yellowstone (2018) (seriál) 

Yellowstone je pro mě jako zjevení, dostal jsem se k němu díky zkušebnímu týdnu na Sky a příjemné, místy až mrazivé překvapení. Perfektně napsané postavy i scénář obecně, Kostěj tady hraje asi největšího drsoně ve své kariéře. S takovým člověk bych reálu nechtěl nic mít, stejně tak jako s jeho excentrickou seriálovou dcerou :)

plakát

The Walking Dead: Dead City (2023) (seriál) 

Nelíbilo, nevím jak to popsat, ale prostě ubyla partička a změnily se kulisy a to bylo vše. Ti dva v hlavní roli, jeden druhého by už někdo měl definitivně zabít :) Je jedno kdo koho.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Ačkoli k dnešním "márvelovkám" přistupuji s poměrně velkým despektem (protože poslední Thor, Strange a atd byly doslova nekoukatelné), Guardians 3 se povedly docela obstojně. Až na ten první úsek s Nathanem Filionem v tom srandovním Teletubies oblečku to bylo poměrně našlapané.  Ale snad už naposled.

plakát

Air: Zrození legendy (2023) 

Že nejde natočit zábavný a strhující film o přetahované sportovních firem o tom, který basketbalista obuje zrovna jejich cool botu?? Omyl!! Ben Affleck to dokázal.. Má to spád, něco se i dozvíte z historie sportu a je to v tom nejlepším slova smyslu o Americkém snu. Trochu mi to připomíná velmi povedené “korpo drama” Tetris.

plakát

Invaze - Něco se změnilo (2023) (epizoda) 

Výborný votvírák druhé sezóny, i přes lehkou vykrádačku Cameronovy Propasti :) A David Bowie je prostě cool... Velmi silný moment. Tenhle seriál mi hodně sednul a trochu mě mrzí za všechny fakt, že hodně lidem ne. Prostě čekali něco jiného.

plakát

Oktopus - Ztracený případ (2023) (epizoda) 

Nenadchne neurazí, NE nutně nuda, ale šeď ano. Místy i vyloženě nesympatické postavy