Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (32)

plakát

Neplavci (2011) (studentský film) odpad!

Krátkometrážní sex, 7 vteřin !

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Nářez, zabijačka, čurák, pan gravitace a spol. překročili moje očekávání ve všech směrech !!! Pokud jde o komedii, lepší a zábavnější než-li v díle prvním - aneb jak se na začátku školního roku parádně pobavit. Co se akce samotné týče - oběť, pomsta je sama nejcennější akce. Nepokazilo mi to ani dojem z atmosféry kina, rozhlídnu se za sebe, před sebe a napočítám 4 lidi. Takhle má vypadat akční komedie. Myslím, že se jedná o jedno z nejlepších pokračování všech dob - co se komiksů týče.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Jednoduché požitky z rychlých aut, dobře namazané olejem svalů a sexy dívek. Akční scény jsou větší a chladnější než-li v jakémkoliv jiném předchozím díle. Akce je přes vrchol, o to ve výsledku hloupěji vypadající. Bylo jich bohužel víc než dost, především hodně přehnaná scéna s nákladním letadlem, kdy shodou okolností mají 50km přistávací dráhu. Nebo, kdy Dom skokem přes most zachraňuje Letty a náhodou tudy jede auto, jehož přední sklo ztlumí jejich skok. Star Wars byl více uvěřitelný, když se Yoda vrátil jako duch. Černošský smysl pro humor a jejich provokace či narážky slušně zapadly. Slabší 3*! Uvidíme, co nabídne Jason Statham v sedmém pokračování.

plakát

2:37 (2006) 

Hraní herců je průměrné, snímky amatérské, dialogy postav nezajímavé a scény jsou velmi jednoduché. Film sledujeme jen částečně, protože chceme vědět, kdo vlastně spáchá sebevraždu. Různé postavy, každá postava má nějaký problém, ale je to jen způsob, jak každá postava z filmu může zabít právě sebe. Z hlediska sociálního to vypadá docela dobře. Film si snaží získat pozornost na problematiku života středoškolských studentů. Životy i vedené příběhy jsou někdy přehnané. Závěr filmu nebyl moc ohromující nebo překvapující, když nevinná dívka (takřka bezdůvodně) spáchá sebevraždu, při čemž ostatní postavy by měli o důvod víc ji spáchat.

plakát

Nekro (2001) odpad!

Zvuk: -5/5, Nahota: 2/5, Efekty: 0/5, Příběh: 0/5. Díky demenci filmařů, jsem mohl být svědkem, kde hlavní roli ve filmu hrála krev, aniž by byl jediný záběr při bodnutí zabrán. Dále hodně špatné porno, kdy po padesátém bodnutí do nahotinky, si nahotinka neskutečným způsobem sexuální praktiky stále užívala, prožívání orgasmu ji přestalo bavit asi v tu chvíli, když vrah v kapuci jí strčil úd do vagíny, pak si nejspíš uvědomila, že je vlastně mrtvá.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Podle popisu filmu jsem si myslel, že to bude spíše drama než komedie. Opak mi byl pravdou! Film založený podle skutečného základu byl doprovázen jednoduchým příběhem s dávkou emocí a nevyčerpatelného humoru. Parádní výkony hlavních herců. Zejména Omara, který je nejen skvělý herec, ale ještě lepší komik. Američané už uvažují o remaku. Což bude pro ně hodně těžké, už teď si myslím, že americká verze bude horší než ta francouzská. Každopádně film je hoden Oscara!

plakát

Horší než smrt (2010) 

Zda-li toužíte po pravé americké šílenosti, tak se v tomhle americkém remaku rozhodně nudit nebudete, aspoň já jsem se nenudil.

plakát

Sucker Punch (2011) 

První ji vedou do psychiatrické léčebny, pak je to sirotčinec, pak je to bordel. S tím bych se však vyrovnal. Ale potom se začne tančit ... A tady stop?!! Když tančí zavře oči a skončí ve světě fantazie. Jako co to je? Fantasy to ano, ale to nemělo zhola hlavu ani patu. A nesouvisející akční scény byli někdy až otravné.

plakát

8. míle (2002) 

Musím říct, že Eminem udělal úžasnou práci na svém debutu. I když hrál takřka sám sebe, jeho herectví bylo parádní. Rapové bitvy a soutěže jsou mé oblíbené pasáže filmu, považuji je za hodně realistické. Můj osobní názor je, že film není jen o vyprávění života Eminema s nepatrnými změnami, ale také o útrapě, chudobě a boje o přežití v Detroitu.

plakát

Čistá duše (2001) 

Jedinečný, pravdivý, dramatický, dojemný, dokonalý. Umění, velké umění!