Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (466)

plakát

A jak to bylo dál... (2021) (seriál) 

Za mě zhovadilost, která kdyby nevznikla, nikoho by to nebolelo. V celém seriálu jsem jen v pár chvilkách pocítil závan původního seriálu. Mám z toho dojem, že Sarah Jessica Parker cítí, že je již za zenitem a vyloženě si za každou cenu vynutila pokračování seriálu, který skončil, když měl a navazovat se na něj už seriálovým pokračováním nemělo. Jen to pošpinilo původní sérii. To jak hrozně nenápaditě vymysleli proč chybí Samantha, proč zmizel Stanford, jak nuceně do seriálu narvali LGBTQ+ problematiku,.... lépe by to vymyslel snad i lajk a ta korektnost je nesnesitelná. Minimálně bez Samanthy to už prostě točit neměli, ona to hodně táhla. A pak je ještě Parker tak arogantní, že prohlásí jak v seriálu Samantha vlastně vůbec nechybí. Postava Cariie, stařeny co do schodů chodí o deštníku a neví ve své rozmařilosti co má dělat je žalostná. Z ostré a ironické Mirandy je jen ukňučená troska co prohlásí, že vlastně se Stevem nebyla nikdy šťastná (????). Z Charlotte je upištěná blbka. A co nám má celá nová série naznačit? Ve třiceti se bavíte, randíte,...Ve čtyřicítce už se usadíte a jste šťastní. A po padesátce? Všechno jde úplně do háje. Umře vám partner, začnete chlastat, rozpadne se vám manželství, uvědomíte si, že celý váš život stál za prd, z vašich dětí jsou nevděční spratci,..... Po přemíru pozitivním druhém filmu je toto těžké padnutí hubou na zem. U některých scén jsem nechápal na co to vlastně koukám.... Dvě hvězdy za pár povedených scén a tak nějak ze sentimentu.

plakát

Příběh Popelky (2021) 

Oceňuji moderní pojetí klasického příběhu, víla kmotřička mě bavila:) Ale celkově mi to nějak nehrálo a hlavně co, Camilu Cabello mám jako zpěvačku rád, ale poslouchat skoro dvě hodiny její pisklavý hlas už bylo celkem nesnesitelné.

plakát

Jak přežít single (2016) 

Za mě prostě super oddechová komedie, kterou si rád pustím znovu a znovu. Rebel Wilson je parádní!:)

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Tak nevím. Asi už divák od pokračování Marvelovských filmů nemůže moc očekávat. Další vývar z postavy Thora jen s jiným záporákem. Za mě nic moc...

plakát

No manches, Frida (2016) 

Toto je velkej trapas...že amíci mají potřebu si přivlastňovat kdejakej alespoň trochu dobrej film, kterej se opovážila natočit jiná země víme, ale že vytvoří tuhle sračku jako přes kopírák? To je hodně ubohý. Už z traileru každej kdo videl originál pozná, že to smrdí...Velkej palec dolů američanům a mexiku! P.S. Tan herec tomu německýmu nesahá ani po paty:)

plakát

Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015) 

Po dlouhé době jsem se podíval na oddychovou a vážně zábavnou komedii. Už od prvních minut jsem se bavil...vtipné scény fungovaly jak měly, postavy byly dobré + zombie jelen a kočka...no konec!

plakát

Hotel Transylvánie 2 (2015) 

Bohužel ač jsem se těšil musím konstatovat, že je druhý díl slabší jak jednička. Nevím, ale přišlo mi, že to mohl být klidně kraťas na pět hvězd než film o průměrném hodnocení....Začalo to, bum, bylo mimčo a začalo to....Bude mimčo upír? Příšery vs. lidé? A začala se namotávat omáčka, omáčka, omáčka. Ani už tolik nerozvinuli ostatní příšery jako v jedničce. Nakonec se vše vyjasnilo a bum....byla párty a konec....Prostě moc plochý nápad, který nebyl rozveden tak aby zaplnil celých 90min....škoda, ale určitě neodrazuji! Žádná katastrofa to není:)

plakát

Jurský svět (2015) 

Uff...úleva! Vcelku jsem se obával co to bude po trojce no stále jsem se utěšoval tím, že když už to tak dlouho chystali, několikrát pozměňovali a stále oddalovali, že to snad dobré bude a bylo! Děj se pnul dobrým směrem, akce byla velmi dobrá a dnešní technologie udělala zázraky. Dinosauři působili opravdu velmi věrohodně a celkově jde vidět, že si s filmem dost vyhráli...dokonce i známou tvář z jedničky zde potkáme (B.D. Wong) a dočkali jsme se i dost narážek na ni. No zkráceně...člověk se u filmu rozhodně nenudí a jsou zde velmi dobré scény včetně závěrečné. Kdyby se chystalo pokračování a měl to na starosti stejný režisér nezlobil bych se... Hlavně jsem rád, že taková klasika, kterou ještě nikdo nepřekonal (myslím námět) má tak dobrou návaznost a není ztracená!:)

plakát

Carrie 2: Zuřivost (1999) 

Film by byl dobrý, kdyby to však nebyla v podstatě jen kopie Carrie s jiným obsazením a lehce pozměněným dějem....

plakát

Vedlejší účinky (2013) 

Nečetl jsem si obsah a šel do toho po hlavě takže jsem si děj mohl odvodit leda z názvu a můžu říci, že jsem byl velice mile překvapen. Film je takové kinder vajíčko. První část se Vám zdá, že je přesně o tom, co nám nadhazuje název filmu, ale pak bum....po polovině filmu zjistíme, že pod dobrou čokoládou se skrývá ještě o moc lepší překvapení. Film dostává grády a jde pomale s vítězným úsměvem uspokojení do finishe....