Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krátkometrážní

Recenze (1 436)

plakát

Dnes v jednom domě (1980) (seriál) odpad!

Asi nejhorší reklama na modní trend osidlování příšerných panelákových sídlišť. Bohužel obsazeno zajímavými herci. Ale co, taková už byla doba, že i v té největší sračce jste viděli plovat dobrého člověka. Tato sračka měla v lidech vyvolat pocit, že panelák je vlastně fajn, ať už jste kdokoliv a pocházíte odkudkoliv. Nic není lepší, než unifikované umakartové jádro z černou hadicí od sprchy, nepraktickou kuchyňskou linkou z plechu a bezútěšným pohledem na rozestavěné sídliště a kulervoucím sociálním vztahem s pestrobarevným spektrem obyvatel jednoho vchodu. Ať už opustíte roubenku patřící vašemu rodu stovky let, nebo pavlačový dům, kde jste vyrůstali, nebo malebnou chaloupku u rybníka v Jižních Čechách, kde je opravdu krásně, vždy máte možnost dožít svůj malý život ve svém patře nové panelové zástavby v Praze. I v devadesátí třech letech máte nárok okusit výdobytky moderní doby. Vždyť v tom vchodě se dá prožít ještě tolik dobrodružství, lásek a kolektivní legrace.

plakát

Elita armády (2006) odpad!

Na tenhle nigga másterpiss jsem čuměl jako žába z louže. Debilní výraz v ksichtě ve stylu Ice Cube-ho, v ruce posilovač prstů, abych mohl lépe komentovat na čéesefdé a bodíčko úplně pobryndané pomojemi. Brýle s okluzorem (kvůli mému silnému strabismu) jsem zapomněl v koupelně, takže jsem toho Klóda a jeho univerzální výrony viděl tak trošku dabl. A nepomohlo to. Všichni nigga ve filmu byli snad parodií na Milneho Tygříka nebo co. No vážně. Jeden debil vedle druhého a do toho ještě ten Klód se samopalem pod bundou. Dygskotéky, nigga a gansta, traumatizovaný vojáčik... Neskutečná srajda, která nudí i po vypnutí televize.

plakát

Defiance (2013) (seriál) 

Smíchejte Star Trek: Voyager, Šílenýho Maxe, Firefly, Terra Nova a možná ještě něco by se našlo... dejte to do vašeho zánovního Ultimate chopperu a dostanete seriál Defiance. Ač pilotní díl naznačuje cosi jiného, dále se odvíjí nenáročný epizodní seriál s docela nedůležitou linií příběhu na pozadí. Vše lze ale hodnotit kladně. Triky nejsou úplně pitomé, úroveň příběhů jednotlivých dílu je sice kolísavá, přesto se člověk nenudí, herci v podstatě dobře sezdaní dohromady... Vlastně nemám, co bych tomu nějak výrazně vyčetl. Další pohodový televizní seriál.

plakát

LazyTown (2004) (seriál) 

Takový Speed Racer pro nejmenší děti nebo postarší mongoloidy. Nic, co by iritovalo jako Teleblbís nebo dělalo z dětí debily. Navíc trikově zvládnuté.

plakát

Sejdeme se na Cibulce (2013) (pořad) odpad!

Aleše znám tady od nás ze Sokolova a přeju mu ten úspěch v televizi, to zase jo (i když tenkrát na mě strašně pičoval na tanečních, že místo tancování s těmi strašilkami z gymplu dělám pičoviny s klukama od nás ze zvláštní učňovský), ale druhým dechem dodávám, že by bylo fajn, kdyby se na tenhle pořad dalo aspoň koukat, aniž bych se u toho musel tlouct do hlavy okovaným šidítkem pro trochu toho nevšedního vzruchu.

plakát

Hitman (2007) 

A kdy bude konečně ta adaptace piškvorků od Baye? Tam by to nemusel být takový průser, ne? nebyl by problém s obsazením a děj je taky jasnej, tam by měl pohov i scenárista. Celkově by to mohlo dopadnout v nejhorším případě stejně jako tohle béčko, uznej.

plakát

Na plac! (2013) (pořad) odpad!

Dneska ve čtyři ráno jsem tam viděl docela hezkou účinkující, ale... to je trochu málo, člověče.

plakát

Přemluv bábu (2010) 

Pravda, tenhle virál je natočen svižně a vtipně, za účasti populárních tváří, to si kladné hodnocení zaslouží. A co obsah? Je tomu už nějaký ten pátek, co to rozčílilo polovinu téhle "vylidněné země". Nu, když už je třeba vyjadřovat se po letech k obsahu, tak vlastně ani třeba není. Stačí se rozhlédnout kolem sebe a vzpomenout na podzimní komunálky. Tak, přemluvili jste ty báby? No, vysrali jste se na to, protože vám kdosi nakukal, že mají vlastní rozum, co? Za chvíli máme nový volby a zčervená nám to tu úplně. Pač k volbám chodí hlavně důchodci. A když nejdeš ani ty, přemluv tu bábu, doprdele. No, heleď, nikdy nebude pozdě na to, pak bábě poděkovat, ne? Jste spokojení? PS: A to jsem tu jediný, komu docvaklo, že to tak trochu byla satira? Nebo jsem debil a nepochopil jsem, že opravdu vážně a cíleně na nás z monitoru tlačí, abychom se šli ztrapnit ke svým služebně starším soukmenovcům? No, teď nevím... byla to sranda, ne? Vyvedení z omylu mi prosím pěkně formulujte do pošty.

plakát

Jako za starejch časů (2012) 

Jedním slovem DOKONALOST. Tři hlavní postavy jsou staří dědci, co se šourají po ulici pro polívku do automatu, proto nečekejte nějakej hektickej moderní film. Tady se to vleče jako tejden před vejplatou. Neruší to. Prostě se to hodí. V tom je to dokonalé, adekvátní, přijatelné, uvěřitelné, zábavné. Pac Alino roztáčí své charisma na plno a není v tom rozhodně sám. Smějeme se, bavíme se, napínáme se, a přestože se to tak s těmi důchodci táhne, ne-nu-dí-me se.

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Film v podstatě není špatný. Je velmi pěkně natočen, sotva můj odporný zrak našel nějakou tu chybku nebo něco, co by mi způsobilo strabizmus. Vážně ne. Dokonce ani nenudí, je vtipný, napínavý, k zamyšlení, zkrátka všechno, co od kvalitního snímku čekat. Jenže! Jenže je to vlastně taková blbost, že vše vypíchnuté výše přijde vniveč, když musíte spolykat tak příšerné téma, jakým je romantická verze nějakého Romerova přitepleného protějšku. Jestli to říkám moc složitě, stačí mi napsat do pošty. Ehm, film si ze zombie vlastně ani neutahuje, on je prostě uráží. Je sice fajn, že zombie - mrtví živý - do tohoto stavu uvedeni nějakým virem, začnou se najednou uzdravovat, ale je to navlečeno na tak romantickou nit, že to skoro bylo nekoukatelné. A je to škoda, protože svou uvěřitelnou atmosféru to zprvu mělo. A nezachránil to ani John "Gucci" Malkovich. Jedinou technickou poznámku bych ale nakonec měl. Kostíci byli trikově velmi špatní! Navíc připomínali Burtonovy Marťany. Zlatej Zombieland, přátelé.