Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krátkometrážní

Obsahy (4)

Exitus

Exitus (2012) (amatérský film)

Petr Smazal ve svém snímku Exitus nahlíží na poslední okamžiky před smrtí člověka, zkoumá, jak může takové setkání probíhat a jak se s tím můžeme vypořádat. Na příběhu tří lidí také uvidíme, jak lze smrt pochopit, jak ji přijmout a jak ji podat ruku na usmířenou.

Electroshock

Electroshock (2011) (studentský film)

Krátký animovaný příběh nám nabízí pohled do světa, kde být superhrdinou není zrovna dvakrát lehký úkol. Mladému elektrikáři se naskytne příležitost stát se pravým superhrdinou se speciálními schopnostmi. On se kromě záchrany města rozhodne získat srdce krásné dívky.

Metachaos

Metachaos (2011)

Metachaos je multidisciplinární audio-vizuální projekt spojený v krátkém filmu. Jedná se o soubor fotografických sekvencí a mixu techniky malby. Cílem projektu je zastupovat tragické aspekty lidské povahy a lidských stop, jako je válka, šílenství, sociální změny a nenávisti.

The Maker

The Maker (2011)

Potemnělá komůrka, staré lexikony, herbáře, atlasy a slovníky, v košíku role starých látek, v přihrádce knoflíky a na stole jedny velké přesýpací hodiny. Tajemná bytost začíná tvořit, začíná vyrábět dalšího ze svého druhu. Kdo je však oním stvořeným?

Reklama