Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (49)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

The Elders of the Internet !

plakát

Ať vejde ten pravý (2008) 

Pojetí filmu mimo mísu zvanou "liga americkej vampoušů" mě překvapivě šokovalo - je zajímavé jak velkým rozpětím lze pojmout upíra. Někdy bych sice ubral scény na zasněžené švédské borovice abych nemusel při sledování zesilovat topení no ale zima a napětí už k tomuhle snímku asi patří a vždy patřit budou.

plakát

Až na krev (2007) 

Daniel Day-Lewis a jeho dvou a půl hodinové monstrózní ropné sólo. "Oil" je rozhodně jedna z nejzajímavějších knih od Sinclaira. P.T.Anderson si zaslouží minimálně jednu ropnou věž za tenhle film, precizní práce s kamenou kamerou a melodií ropy.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Po dlouhý době ... fakt dobrá komedie, nevím co mám chválit - tak radši pochválím všechno. Goslingáč, Carell a jejich facky mě teda fakt rozesmály. Navíc i ženské obsazení bylo skvělé - hlavně jedna nejmenovaná alkoholická učitelka :-) V závěru mohli trošku ubrat na slaďáku, ale to prostě musí být.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Před několika lety začala Česká Televize vysílat Červeného Trpaslíku na druhém kanálu, tehdy jsem byl malej jarda, který vůbec nevěděl o co jde, ale stačil mě jeden díl a hned mě to začlo bavit. Jakmile jsem zjistil že těch dílů je víc - šlo to ráz na ráz. Asi tady nemusím říkat a opakovat se, že Červený Trpaslík je kult, který ovládl většinu líných lidí na kulaté věci jménem planeta Země. To co my považujeme jako naši slabost v Červeném Trpaslíkovi to maji postavy jako svoji hlavní přednost (každý je podobný Listerovi nejméně z 50%). Dneska si již nedovedu představit život bez trpaslíka - to bych byl jen chrchel plovoucí v toaletní míse života.

plakát

Doktorka z Dixie (2011) (seriál) 

Je to děsně srandovní a uvolňující, Rachel Bilson je tak strašně malá, že si ani nevšimnu že nosí pořád kraťasy, je tak strašně malá, že jí ani tak docela nevěřím že je doktorka ale, když řve na na dvou-metrového hráče amerického fotbalu tak se nejde prostě nesmát. Zoe Hartová je tak šáhlá, že nadělá víc škody než užitku - tak jo, asi jsem se stal oficiálně cílová skupina CW. Jediné co mě sere do morku kosti je neustále hrající hudba jako kdyby někdo furt dokola pouštěl ty samé Glee "songy" z oné maturitní noci kdy McLovin sbalil holku.

plakát

Eurotrip (2004) 

Scotty doesnt know ... a já se válím smíchy, přitom celý film sám o sobě má na pohled velmi průhlednou a primitivní zápletku, ale jednotlivé gagy bojují samy za sebe a to se mi líbí protože bojují tvrdě a funguje to !

plakát

Galaxy Quest (1999) 

Smíchy se válím a říkám si - "Při Greptrovu kladivu to je ale film". Film si nebere naprosto žádné servítky a ze Star-Treku si udělal hajzlbábu na hlaváku. Nezapomenutelný výraz Alana Rickmana, který se tváří jako kdyby snědl dvě kila citrónů mě dostává do kolen a samoparodující postava Sigourney Weaver (která se s tím nakonci už vůbec nesere a rovnou běhá v podprsence) je naprosto perfektní. Nemám co dodat - prostě plná palba a šmitec ;-)

plakát

Girls (2012) (seriál) 

Je to nudné, stupidní, místy až nechutné.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Tak něják na to čumím .... a nic. žádný emoce, žádné vzpomínka na dětství - přitom bych teda měl mít ohromnou radost, protože jsem čtenář už od prvního dílu - no co už. Nostalgie na konci a prázdné dialogy ve mě vyvolaly ještě větší pocit nedokončenosti než u první části, tak něják mi ušla pointa co tím chtěli vlastně říct ...