Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (49)

plakát

Láska nebeská (2003) 

Tak trochu vánoční guildy pleasure, která (ať se na ni snažím sebevíc nemyslet) je každý rok stejně dobrá.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

The Elders of the Internet !

plakát

Lotrando a Zubejda (1996) 

"Co vy to tady tancovali za dupáka ?? Všechny stromy na maděru !!"

plakát

Modrý samet (1986) 

"It's a strange world, isn´t it?"

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Před několika lety začala Česká Televize vysílat Červeného Trpaslíku na druhém kanálu, tehdy jsem byl malej jarda, který vůbec nevěděl o co jde, ale stačil mě jeden díl a hned mě to začlo bavit. Jakmile jsem zjistil že těch dílů je víc - šlo to ráz na ráz. Asi tady nemusím říkat a opakovat se, že Červený Trpaslík je kult, který ovládl většinu líných lidí na kulaté věci jménem planeta Země. To co my považujeme jako naši slabost v Červeném Trpaslíkovi to maji postavy jako svoji hlavní přednost (každý je podobný Listerovi nejméně z 50%). Dneska si již nedovedu představit život bez trpaslíka - to bych byl jen chrchel plovoucí v toaletní míse života.

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Maybe im a liar, but im not a cheater! Maybe im a cheater, but im not a lesbian! Now she going to make a "Disney Face". Haa Gayyyyy. Now you owe me 200 energocubes. Period Faerie. Kiss from a Rose ! Christina Reachy ! No prostě mě uplně zchangovali !

plakát

Tři veteráni (1983) 

Tahle pohádka je nejoriginálnější ze všech od frňákovníku až po chyták jmen "Pankrác, Servác a Bimbác" přes cedulku " Cizinec není našinec" až po naprosto parodického ministra Informací :-)) "No prosim, už je až v Rakousku !!"

plakát

Klub rváčů (1999) 

Neznám žádný Klub Rváčů, pane !