Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (670)

plakát

Brestská pevnost (2010) 

Jedním slovem-PERFEKTNÍ. Tenhle výborný film jen zvětšil mou úctu k Rudé armádě, která nás osvobodila.

plakát

Buchty po ránu (2023) (pořad) 

Pepé Maršálek umí a ztraceně dobře. Příjemný pořad o pečení, kde se člověk, vyjma postupů, dozví i praktické rady a vychytávky k pečení.

plakát

Buly (1992) (pořad) 

Zbožňuju hokej. Na devadesátkové Buly nedám dopustit! Každý čtvrtek v 16:45 spustila legendární znělka začínající slovy “Staropramen extraliga”. Tématické studio a u finálových sérií vstupy přímo z hlediště. Právě tohle přeneslo atmosféru k divákům u obrazovek (Dusík ve valašském kroji mezi fanoušky Vsetína, je nezapomenutelný). Moderní pojetí mi však nesedí. Kritik všeho Antoš, brněnskééé borec Hubáček, pohodář Pospíšil a (v dnešní době) nezbytnou politickou notu doplňující Bobo Záruba. Současné Buly je příliš uhlazené a už zkrátka nemá tu dřívější atmosféru. VÍTKOVICE!!!

plakát

Bydlení je hra (2004) (pořad) 

Píše se rok 2022 a ČT reprízuje osmnáct let starý pořad o bydlení. Tak už chybí jen Auto-moto revue z roku 2001, s recenzí na Superb první generace…

plakát

Cabaret (2017) (pořad) 

Šiška je zoufalec.

plakát

Cable Guy (1996) 

Žeru Jima Carreyho...ale tohle je průměr.

plakát

Cesta draka (1972) 

Epický duel mezi Brucem Lee a Chuckem Norrisem. Kdyby už nic jiného, tak tohle je důvod proč to vidět.

plakát

Co bude dnes k večeři? (2010) (pořad) 

Kašpárek je výborný kuchař a velký profík. To, že mluví ostravským dialektem na tom nic nemění. Recepty jsou kvalitní z vybraných surovin. Žádné levné blafy. Problém je ten, že tato republika obdivuje pouze ceckatou indiánku Pohlreicha. To je pro "gauč" kuchaře největší boreček a nikdo se mu nerovná. Co řekne, je prostě pravda, protože je to přeci největší mudrc na světě. Nicméně, takový Navrátil, Paulus, Štift nebo právě Kašpárek se mu minimálně vyrovnají. Takže Kašpárkův pořad hodnotím čtyřmi hvězdami a doufám, že tak brzy neskončí.