Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (670)

plakát

Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ (2013) (pořad) 

Formát to není špatný.Jen to publikum působí dost kýčovitě a hosté budou pouze z řad herců účinkujících v seriálu Cesty domů. Což je škoda.

plakát

Česko volí prezidenta (2022) (pořad) odpad!

Vyhlášený narcis, lhář, převlékač kabátů a ubožák…. Po krátkodobých rolích, kdy si hrál na právníka, kuchaře, investora nebo premiéra, je nyní v roli politického experta - rádce. Jako by mu ta ostuda, kdy dělal dildo osazenstvu Hradu a rval se za ně jako lev, nestačila.

plakát

Česko-19 (2020) (TV film) odpad!

Prostě TV Nova. Útok na emoce, dramatizace, apokalyptický nádech...opět tento kanál potvrdil svou “kvalitu”. Strach na prvním místě...

plakát

Český bodyguard (1994) (pořad) 

Nova tohle po letech oprášila a začala opakovat na Telce. Podíval jsem se...a dostavil se ten známý pocit trapnosti. Obtloustlý Slávek Jandák, Mojma Maděrič, Upír Krejčí a další v naprosto infantilních disciplínách. Tohle je odpad jako vyšitý. Nicméně v té době...

plakát

Český mejdan s Impulsem (2016) (koncert) odpad!

Impuls = závan hlubokého socialismu. Totální břečka plná rádoby veselých lidí a (s)hitů z doby, kdy se lidé zavírali nebo stáli za ostnatým drátem a snili o svobodě. Je s podivem, že tento komoušský paskvil bezostyšně vysílá již dlouhou řadu let a má tolik příznivců. Příznivců, kteří na dobu temna vzpomínají s nostalgií a nadšením. Na dobu, kdy zdejší umělci vykrádali zahraniční umělce a přetvářeli si jejich muziku k obrazu svému. Sice to bude až na Silvestra, ale o břečce nemůže být pochyb. Dokud bude existovat bolšanská žumpa zvaná Impuls, tak ta doba temna bude pořád ve vzduchu. Michal David.....bezpáteřní posluhovač každého režimu.... je toho důkazem.

plakát

Český Slavík 2022 (2022) (pořad) odpad!

Natahované, nudné, místy trapné…za normálních okolností na 90 minut max. Tohle se má dávat ze záznamu ve dvě v noci, mezi teleshoppingy. A “vysněná O2 aréna”, jako omíláné české měřítko úspěchu, nesmí chybět.

plakát

Český Slavík 2023 (2023) (pořad) 

O2 aréna, jakožto měřítko českého úspěchu, opět několikrát zmíněna. Baví mě reakce publika na různé styly. Chvíli hlavami házející rockeři, do rytmu kývající rapeři a v závěru dojetí romantici. Takže vlastně ukázkoví pozéři.

plakát

Četa (1986) 

Mistrovské dílo.

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Démonický Al Pacino jehož herecký výkon postupně  graduje v průběhu celého filmu. Finální scéna v jeho podání je pak naprosto dechberoucí. R