Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (670)

plakát

MasterChef Česko - Série 6 (2022) (série) odpad!

Komponenty, dekonstrukce, fresh z řepy, shot…aneb jak ze zábavy, tomto případě vaření, udělat vykalkulovanou emoční atomovou vědu.

plakát

Metaloví lordi (2022) 

A mě to bavilo. Výborná muzika, příjemné obsazení…

plakát

Praha - den & noc (2022) (pořad) odpad!

Smekám před tvůrci tohoto pořadu a uznávám svou chybu. Dosud jsem si myslel, že odpadům z dílny TV Barrandov se nic nevyrovná. Toto již neplatí. Drobný nedostatek spatřuji pouze v absenci jména Jan Musil. Zvedne tedy narcisní všeumělec Jaromír Soukup vhozenou rukavici a překoná tento klenot dalším svým veledílem?

plakát

Prezident (2022) (pořad) odpad!

To je bizár. Ten, který donedávna obhajoval Zemana, Nejedlého, Mynáře a Ovčáčka, je teď najednou kritizuje. Podlézal jim, bránil je a zval si je do svých pořadů, kde jim podlézal. Teď Soukup “odkrývá” nekalosti, když on sám o nich celou dobu věděl? To ukazuje pouze to, že Soukup je duševní mrzák, morální odpad a prolhaný křivonožec. Odstavili ho od lizu a tak ze zlosti “bojuje” proti zloduchům. Většího morálního mrzáka těžko najít. I kdyby si srovnal hnáty, tak stejně bude stejný křivák, jako ti z Hradu.

plakát

Promlčeno (2022) 

Po delší době slušný tuzemský film. Konečně bez řešení dokola omílaných témat, ve stylu tužeb mužů a žen. Navíc bez ohraných, dokola obsazovaných tváří. Tenhle film není o skvělých hereckých výkonech, protože Karel sedí v autě a mluví, zatímco Igor vše poslouchá, stejně jako zbytek postav. Nicméně, i přesto bych vyzdvihl výkon Vilmy Cibulkové.

plakát

Slovo (2022) 

Až na kozy a chlupaté podpaží Jenovéfy, to byla nuda.

plakát

Stíny v mlze (2022) (seriál) 

Vkládal jsem naděje do posledního dílu…který však celkový dojem nezměnil. Celý seriál mi přišel takový šedý, nevýrazný. Od natahované dějově linky s Mírou Hanušem, jsem čekal velkolepý závěr. Namísto toho přišly dva výstřely a bylo hotovo. Hereckému obsazení není co vytknout, i když by se děj, díky absenci ostravského dialektu, mohl odehrávat klidně na druhé straně republiky. Nicméně, jedna * navíc za Ostravu a HC Vítkovice. 40%

plakát

Stíny v mlze - Hardcore (2022) (epizoda) 

Je to čím dál větší nuda, ale pro nás Ostraváky se najdou i úsměvné momenty. Třeba ta “honička” Ostravou. Jeli do Michálkovic, přitom na opačnou stranu směrem od centra (i když ve dvou po sobě jdoucích záběrech jeli jednou ulicí tam i zpátky) a ještě zmíní blízkou Rudnou…která je úplně někde jinde. Linka s Mírou Hanušem je zdlouhavá a to je seriál teprve v půlce.