Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (670)

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Možnost léčby (2024) (epizoda) 

Velká škoda, že Nova tuhle minisérii nenasadí do běžného vysílání, protože s tímhle by směle mohli konkurovat skvělým Devadesátkám. Výborné herecké obsazení, žádná divočina nebo potřeba šokovat.

plakát

Children Underground (2001) 

Brutálně syrové a svým způsobem obdivuhodné směrem ke štábu. Vidět tohle všechno z bezprostřední blízkosti a přitom si udržet emocionální odstup….třeba v situaci, kdy zoufalou Macarenu napadne brutálním způsobem dospělý chlap. Celé je to ukázka ztraceného dětství a přežívání ze dne na den, kdy největším komfortem je suchý kartón a štěstím láhev barvy a sáček. Děti, které nikomu nechybí, nikoho nezajímají. Po shlédnutí tohoto dokumentu si člověk uvědomí, jaké měl a má v životě velké štěstí. Největší slabinou dokumentu je, že nemá pokračování, protože nejednoho diváka by určitě zajímal osud těch dětí.

plakát

Big Brother (2023) (pořad) 

Jaký je důvod vracet se k formátu, který byl populární před 20 lety?

plakát

Silvestrovský božský výběr (2003) (pořad) 

Nouamba!….jeden z nejdivnějších pořadů. Chybí souvislý záběr na účinkující a publikum. Tudíž tenhle slepenec dvou rozdílných pořadů působí dost bizarně. Stejně jako ABBA revival…o pěti členech.

plakát

Vánoční koleda (1999) (TV film) 

Tahle hraná verze je nedoceněná…přitom naprosto skvělá. Pro Vánoční koledu mám velkou slabost, protože vždy dostane člověka do vánoční atmosféry.

plakát

Bomby na ledu (2023) (pořad) 

Absence hráčů moravskoslezských klubů a otravné brnkání po “každé” větě.

plakát

Český Slavík 2023 (2023) (pořad) 

O2 aréna, jakožto měřítko českého úspěchu, opět několikrát zmíněna. Baví mě reakce publika na různé styly. Chvíli hlavami házející rockeři, do rytmu kývající rapeři a v závěru dojetí romantici. Takže vlastně ukázkoví pozéři.

plakát

Jen o rodinných záležitostech (1990) 

Strašně nedoceněný film nabitý hvězdami, které podávají, bez výjimek, vynikající výkony. Především pak démonický Roden. Škoda, že film nevznikl o deset let později. Syrové drama z temné kapitoly českých dějin, kdy nikdo nebyl v bezpečí a lidé byli vězněni dle potřeb.

plakát

Atomic Shark (2016) 

Tak tohle je nářez. Aspoň jednu musím dát za snahu o odlehčení.