Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené filmy (7)

Rocco

Rocco (2016)

Velice dobrý dokument o velikánovi jménem Rocco Siffredi. Nahlédnutí do pracovního i soukromého života. Upřímný, zajímavý a silný příběh člověka, který svůj život zasvětil pornu. Nechybí zde ani vtipné pasáže ve kterých figuruje především Gabi (například nepovedená úvodní pasáž jedné ze scén). Rocco je zajímavým dokumentem, který není určen jen pro specifickou část publika. Jo a Abella Danger je prostě nejvíc :)

Četa

Četa (1986)

Mistrovské dílo.

Zjizvená tvář

Zjizvená tvář (1983)

You die motherfucker! Neskutečný Al Pacino překonává svůj výkon z Kmotra. Vynikajícífilm s vynikajícím soundtrackem.

Kmotr II

Kmotr II (1974)

První Kmotr je vynikající...druhý díl je však ještě o kousek lepší. Linka s DeNirem je dokonalá. Nepamatuji film, který by tak reálně vykreslil atmosféru tehdejší doby. Skvělé představení dvojice DeNiro/AlPacino.

Terminátor

Terminátor (1984)

Terminátor 1 - nejlepší film všech dob. Skvělý příběh, hudba, dynamičnost, herecké výkony a na tehdejší dobu top triky. Zatímco tady Pekař s Krejcárkem vyšetřovali ukradenou andulku v Pitavalovi, za oceánem Cameron tvořil své nadčasové mistrovské dílo.

Válka světů

Válka světů (2005)

Děj knihy je situován do Anglie pozdního 19.století, i proto jsem byl zvědavý na verzi zasazenou do aktuální doby. Mimochodem, kniha je skvělá….a film neztrácí. Vlastně se ani nechci rozepisovat, protože nemám v podstatě co vytknout. Jedna z nedoceněných rolí Toma Cruise.