Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Nedokázal bych si ani v nejhorším snu představit, že by tohle někdo nenáviděl. Takový lidi jsou podle mě pohřbený jako kalhoty do zvonu s kapsami na kolenou. Červený trpaslík. Kultovní seriál, milovaný i nenáviděný, ale stále je tu, stále baví a věřím, snad doufám, že bude bavit dál.

Hale and Pace

Hale and Pace (1988)

-Jestli chcem přežít, musíme sníst chudáka Harryho. To přece nejde....-Proč? Nejsem mrtvej. - Ale si vážně nemocný. Vymkl jsem si kotník! - Seš bezva statečnej chlap. Půjdu se projít, hned jsem tu. Sbohem Harry. Tenhle seriál, jež táhnou na svých bedrech, dalo by se říci, pouze dva angličtí komici, stojí skutečně za to. Neuvěřitelné, i po letech neustálého opakování díle po dílu, se zkrátka všemu upřímně zasměji.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Seriál, jež už provází lidi roky, ať už v dobrém, či zlém, ale je tu. Bezcitná bestie Homer, Marge tolerantní manželka, Bart spratek, Lisa umanuté a přechytračené stvoření a Maggie…ta se nám taky jednou ukáže, se svými rozmanitými, někdy zarážejícími, někdy srandovními osudy, je podle mého názoru jeden z nejlepších seriálů všech dob. Seriál, který byl vymyšlen vlastně na koleni, to si zaslouží obdiv...

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Pozastavovat se nad tím, že je karma, že činění dobrých věcí, se nám v dobrém vrátí, by mě dožralo, ale tenhle seriál v čele s Jasonem Leem, což je podle mě talent, to umí tak krásně, někdy i se srdcem podat, že se mi to líbit musí. Osudy člověka, jež sepsal veškeré špatnosti a jednu po druhé začal odčiňovat, je téma, u kterého bych si nikdy nebyl jistý, zda obstojí v seriálové formě, ale s namixovanou hudbou a hereckým podáním překvapil v každém díle.