Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (583)

plakát

Biutiful (2010) 

Chtel jsem puvodne napsat neco sveho a velmi nelichotiveho, ale po precteni zdejsich komentaru se plne podepisuji pod uzivatele seeker23.

plakát

Bliss (2019) 

Psychokrvák, drogy a hodně stroboskopu. Ač dobře natočeno, nic otrle objevného (FOD 2020).

plakát

Blíženci (2005) 

Nekdy zivot neni argentinska telenovela...

plakát

Blíženci (1999) 

Uz dlouho jsem nevidel nic tak odflaknuteho...

plakát

Bloudění orientačního běžce (1986) odpad!

Ja tedy nevim, co kdo na teto nefunkcni slatanine videl, ja osobne tvrdim, ze tak dreveny film se dnes a denne nevidi a definitivne radi Matulu do toho njehorsiho, co kdy u nas na reziserske stolicce pusobilo.

plakát

Blue Cha Cha (2005) 

Nuda, zdlouhavost, zbytecne opakujici se motivy, prehnane a misty hystericke chovani hlavni hrdinky, debilni vyusteni v zaverecne scene. Tudiz zklamani se vsim vsudy. Velmi nevyrazny a snad dokonce i zbytecny film.

plakát

Boisko bezdomnych (2008) 

Kasio! Ze vseho nejvice bych Vam pral, at Vas prestanou neustale predstavovat jako dceru Agnieszky Holland, protoze Vy jste sama o sobe velmi vyspela filmarska osobnost. Dokazala jste spojit socialnost, spiritualitu a humor takovym zpusobem, ze jsem behem Vaseho filmu brecel smichy, plakal dojetim a zatinal pesti. Z Marcina Dorocinskeho jste vytahla zivotni vykon, nic takoveho tento dosud velmi prumerny herec nedokazal zvladnout. Po vsech stranakch dekuji, nebylo sceny (vcetne onoho nejvice napadaneho "hollywoodskeho konce"), ktera by nemela smysl, funkci a motivaci. Porotce necht nemudruje.

plakát

Boj o trůn (2012) (TV film) 

Pekny dokument, Petru Kvitovou mam rad pro jeji skromnost, lidskost a neskutecnou sympatii. Do hry dava uplne vsechno, zvlast kdyz reprezentuje CR. Obcas se ji nedari, to je pochopitelne. Musim vsak dat jednu hvezdicku dolu, nebot me velmi zajimalo, co dela protagonistka po vecerech, zda taky nekdy zije jako normalni clovek, jak vypada jeji (byt minimalni) soukromy zivot, co chlapi atd., misto toho ji autor prezentoval jako cestujiciho robota. A taky za Martinu Navratilovou, ktera se ani se svou krajankou neobtezovala mluvit cesky. K tomu ji autor mohl motivovat.

plakát

Boltec (1998) (TV film) 

Spickova dila Svatba a Temny dum mel Smarzowski teprve pred sebou, Boltec byl zatim jen slibnym debutem, ktery sam o sobe zatim nic nevypovidal. Pripoustim, ze dojem z filmu mohla zkazit projekce z DVD, pri promitani z pasu by snimek dost mozna lepe vytezil ze sve vytvarne stranky, ktera ma byt dle ohlasek jeho hlavni devizou.

plakát

Bolwieser (1977) (TV film) 

Další kvalitní kousek od Fassbindera, kterému absolutní hodnocení ubírá místy až k smrti pomalé tempo, což je pochopitelně důsledek toho, že televizní verze byla 2x delší. U tak dlouhé stopáže je pomalejší tempo normální. Film se však dá sestříhat, ale ne urychlit. I tak se však jedná o další autorův zajímavý film, ve kterém hlavní myšlenky nezůstavají na povrchu a nic není zcela jednoznačné.