Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Lepší už to nebude

Lepší už to nebude (1997)

Jack Nicholson v hlavní roli je zárukou kvality. V každém okamžiku si můžeme užít neskutečné charisma tohoto vynikajícího herce, který patří mezi mé oblíbené. V tomto snímku hraje úspěšného spisovatele Melvina Udalla, který svojí neurotickou a pesimistickou povahou znepříjemňuje svému okolí život. Na první pohled mě v tomto filmu docela odpuzoval svým chováním k okolí, ale postupem času musí všem přirůst k srdci. V průběhu děje se odkrývají jeho hezké stránky povahy. Pomáhá číšnic Carol Connellyové (Helen Hunt) a jejímu nemocnému synovi, spřátelí se s dříve nenáviděným homosexuálním sousedem Simonem (Greg Kinnear) a oblíbí si jeho psa, o kterého se musí v době Simonovi rekonvalescence starat. Celý film je nabit legračními, dramatickými i romantickými momenty. Vedlejší roli si zde vystřihne Cuba Gooding Jr., který se taky zapíše několika pěknými scénami do vaší paměti. Výborný scénář a herecké ztvárnění postav dělá z filmu nepřehlédnutelný snímek, který všem vřele doporučuji.

Iron Man

Iron Man (2008)

A máme tu další komixový snímek na filmovém plátně. Tento film z dílny Marvel udělá na člověka veliký dojem. V dnešní době počítačových efektů se nové snímky předhánějí v lepších a lepších provedeních, a ani tento film není jiný. Robert Downey Jr. (Milionář Tony Stark) se předvedl ve své roli Iron mana ve skvělém světle. Charismatem oplýval celých 126minut filmu, během kterých jo doplňovala krásná asistentka Gwyneth Paltrow. Dobré herecké obsazení, počítačové efekty a dobrý scénář je zárukou spokojenosti každého diváka. A klasická příběhová linie, kdy hlavní hrdina objeví schopnosti, které převyšují zbytek lidstva, z ničeho nic se však naskytne sok, který je mu ze začátku minimálně roven a na úplný závěr je nečekaným nápadem hlavního hrdiny poražen. Vše proč na takový druh filmu chodíme, no ne?

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes (2009)

Ale ANO, trošku nové a neortodoxní pojetí Sherlocka, ale proč ne? Mě se to líbí a myslím si, že Robert Downey Jr. se zhostil role velice dobře a dokáže zaujmout i v takové roli. Staří klasici nebudou asi moci překousnout takový rozdíl mezi touto verzí a klasikou, ale myslím, že se to opravdu povedlo.

Ovládací panel