Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (555)

plakát

V pasti (2018) 

Ač je podobných scénářů již přehršel, tohle zpracování si vytvořilo svou "originalitu" na tom, že se na NĚ nesmíš podívat. A špatné to nebylo, jen se občas člověk žel musí divit nelogickým chováním postav, ale dalo se to.

plakát

Král a pták (1980) 

Už dlouho jsem nezažil pocit, kdy jsem letmo zahlédl v televizi animák (!), který by mě během pár chvil okamžitě ukoval do křesla. Souhra dokonalé hudby W.Kilara, dojemného příběhu a poctivé animace, místy až se surrealistickými výjevy, mě nadchla. Nejmenší děti v tomto případě zcela jistě nebyly cílovou skupinou diváků pro Paula Grimaulta, pro mě však nevšední a hluboký zážitek.

plakát

Columbo - Poslední pocta komodorovi (1976) (epizoda) 

Jak mám Columba rád, tak tenhle díl jsem přetrpěl, místo toho abych si ho užil. Všichni se zde chovali (bohužel včetně Columba) nezvykle idiotsky, většina scén byla nudných a trapně křečovitých, režie a scénář slabota.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Možná to podle mého hodnocení vypadá, že se mi film nelíbil. Není to tak, jen neurazil, nenadchnul. Bohužel i hudebně mi to přišlo průměrné.

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Bylo to vskutku pestrobarevné, Groot byl opravdu roztomilý, ale přece jen mě to spíše nudilo než bavilo.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Podobně jako Deschain jsem byl nejvíce dojat v momentě kdy začali hrát ke konci Radio Ga Ga. Jinak celkově je film velmi dobře natočený, Rami Malek to zvládal bravurně. Akorát to maskování, v době kdy byl Freddie ještě mánička bez vousů, bylo spíše karikaturní. Pořád mi vrtá hlavou jak by to vypadalo kdyby Freddieho ztvárnil Sacha Baron Cohen , který je mu mnohem podobnější než (i když všechna čest) Rami Malek.

plakát

Otec rodiny (2000) 

Tenhle motiv "co by kdyby" o polepšeném prostopášníkovi, který potřebuje lekci aby se mu v hlavě rozsvítilo, je osvědčený. Jen já prostě s tím Cagem mám problém. 125 minut hraje debila, né že by mu to nešlo, ale s někým jiným by se mi to líbilo asi víc.

plakát

Marco Polo (1982) (seriál) 

Jedna velká nostalgie z dětství, a taky jeden z nejúchvatnějších soundtracků od Ennia Morriconeho.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Pro mě jeden z nejpovedenějších komediálních seriálů posledních let (už i Trpaslík se tvůrcům mimojiné povedl). Tohle je přesně moje krevní skupina. Martin Hofmann byl skvělou volbou do hlavní role, avšak snědou stranu zastupující Zdeněk Godla je absolutní špička!!!!