Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (29)

plakát

Nevědomí (2013) 

Nevědomí je super filmek, který Vás vtáhne, místy se dá trošku předpokládat co se stane, ale v jakém filmu ne ? :) Soundtrack výborný. Je to o moc lepší film, než kdejaký paskvil o mimozemšťanech atd. Moc jsem si to užil a určitě to budu chtít ještě vidět. Doporučuju...

plakát

Iron Sky (2012) 

Očekávána byla komedie s velikou dávkou humoru. Místo toho uvidíme snímek s mega-SATIROU, pěknými efekty a paradoxní lidskou povahou, která se nechá velmi snadno strhnout. Protiamerický nádech nechyběl. Film byl nad moje očekávání.

plakát

Válečný kůň (2011) 

Neuvěřitelný příběh, který neskutečně vtáhne. Provázanost přátelství, radosti, ale i utrpení lidí a zvířat. Děj má spád, pořád táhne dopředu, žádný plýtvání časem. Přiznám se, mě to naprosto dostalo. Slza poteče, to je jasný.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Zajímavý spojení Transformers, Over the top & Rockyho. Poměrně předimenzovaná, ale příjemná podívaná i s trochou humoru a jasným příběhovým klišém. Ovšem nemění to nic na tom, že se jedná o mechanismus spouštějící sociální cítění, sice ne u každýho se mechanismy spustí :) Jestli se na to chcete dívat se svojí drahou polovičkou, tak jí radši pusťtě kinect nebo pošlete do posilky, protože zvuk musí být "UP" a u toho vám neusne :)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Neuvěřitelný děj, který vtáhne a nepustí. Mnoho nečekaných zvratů, dokonce i v jednom díle. Těžké předvídat budoucnost (pokud ste nečetli knihu). Zkrátka povedená fantasy a být možnost dát 6*... neváhal bych ))

plakát

Týden bez závazků (2011) 

Super komedie, dalo by se rict, ze i ze zivota :)) Paradni hlasky a vse s tim spojene, stoji za zkouknuti ))

plakát

Černá labuť (2010) 

Luxusni, tohle se zkratka neda popsat, to se musi videt.

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Paradní film, názorná ukázka toho, jak lidi rychle zapomenou nebo nevidí co druzí za jejich zády dělají. Přiznám, že takhle dobrý jsem to nečekal ...

plakát

Mechanik zabiják (2011) 

Jason Statham jako mechanik :)) jak jinak, akce,krev, střílení,bodání prostě všechno co k tomu patří .) Příběh se může pro někoho zdát zdlouhavý. Konec mě nadchnul )) 3*

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

design, hudba a efekty super, když se dostalo na nějakou tu akci, tak jsem byl spokojený. Sice každý tvrdí jaká je to pecka, ale mě to teda nějak extra nezasáhlo. Prvních 30minut paráda, pak to nějak upadalo, bylo to zdlouhavý a nijak zábavný.