Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Parazit (2019) 

Tak tohle bylo velmi nečekané překvapení 🙂 Po dlouhé době zase originální příběh. 2 hodiny utekly jak nic.

plakát

Santa je úchyl! (2003) 

Kdyz se reknou vanoce, naskoci mi misto popelky jako prvni film santa je uchyl 🙂 skvela komedie

plakát

Torque: Ohnivá kola (2004) 

Neskutecna ptakovina z detstvi, ktera me ale vzdycky pobavi.Scena, kdy ford jede na motorce s motorem z vrtulniku asi 400km/h v dopravni spicce a pri tom se kope s jinym jedoucim motorkarem na chopperu jedoucim taky asi 400 km/h je proste legenda mezi filmy s motorkari :-D jinak ale skvela hudba, paradni momenty a sem tam nejaky ten vtipek.

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Veliká paráda ! Dlouho jsem se na ten film těšil a měl jsem obrovský očekávání, o to víc mě potěšilo, že se vše povedlo. Když říkám všechno, myslím tím opravdu vynikající zvuk, povedenou kameru, kvalitní herecké výkony a dobře a přehledně do sebe zapadajici příběh s uspokojujicim koncem.

plakát

Černobyl - 1:23:45 (2019) (epizoda) 

Kdyby tam nemluvili anglicky, asi by to ještě víc podtrhlo atmosferu, takhle to celou dobu působí jako událost v americkém městečku. Jinak he to ale velmi realistické a napínavé.

plakát

Raid (2018) 

Není se čeho bát, film nemá 3 hodiny jak jsem si uz u indickych filmů zvykl a dokonce se tam ani přiblble netancuje a nezpiva :-)

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Bál jsem se, že po 5-ti minutách, kdy byly vylepené billboardy, byla jasná zápletka a vlastně asi všechno to bude už jen velká nuda, ale bylo to naopak. Sem tam nenucený vtípek, napětí a akce. Dobře a úderně zahraný i natočený film.

plakát

The End of the F***ing World (2017) (seriál) 

Vynikající záležitost. Začátek totálně zvracenej, uchylnej, krvavej a divnej, potom takova uz bohužel normalni klasika doprovazena naprosto famózní hudbou a finalni píseň stejná jako ve filmu mother to skvěle celé zakončila. Nebýt tuctoveho děje druhé poloviny serie, dal bych bez váhání plný počet.

plakát

Neporazitelný: Návrat krále (2016) 

Po nekolika odkladech jsem cekal minimalne stejnou uroven jako 2. a 3. dil, ale zazrak se nekonal. Slabsi hudba, kamera i pribeh. Nastesti Scott Adkins ma tuto roli sitou na miru a kvalita zapasu v ringu je taky zachovana.